Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI
   Ajurveda veselībai
   Asinsspiedien un holesterīns
   Bio Sulas
   Caurējas līdzekļi
   Dažādi (vēnām, locītavām, kauliem utt.)
   Dabiskas eļļa
   Figūras korekcijai!
   Garšvielas
   Kuņģis
   Organizma attīrīšana
   Sirds, nervi, stress!!!
   Skaistiem matiem, nagiem un ādai
   Tējas/Ajurveda tējas
   Vīriešiem
   Vēža, insulta profilakse
   Veselīgas aknas - veselīgas asinis
   Vispārnostiprinoši līdzekļi

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Zelta padomi - čakru enerģijas līdzsvarošanai
€19.00
€15.58
Vulkaniskā melnā sāls (smalkā) /500g BLACK SALT powder
[10]
€4.98
€5.69
Vulkaniskā melnā sāls (smalkā) /500g BLACK SALT powder
Palielināt
Vulkaniskā melnā sāls (smalkā) /500g BLACK SALT powder
Palielināt

Bonusa Punki : 5. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.10

Tas ir dabīgs neattīrīts sāls, kuru iegūst Himalajos. Himalaju sāls veidojies pirms 200-250 milj. gadu, kad izkalta senās jūras mūsdienu Indijas un Pakistānas teritorijā. Melnā sāls (pazīstama kā Kala Namak vai Sanchal hindu valodā) ir īpašs indiešu vulkāniskā kalnu sāls veids. Patiesībā, šī sāls ir rozīgi lillā – pelēcīga. Tai ir īpatnēja sēra minerālu smarža, taču, saskarē ar pārtikas produktiem, tā ātri vien pazūd. Melno sāli iegūst no vulkāniskajiem reģioniem Pakistānā un Indijā. Indijas virtuvē melno sāli lieto kā garšvielu un ar to piešķir īpatnēju aromātu pikantiem svaigajiem salātiem, sauktiem par „chaats” un arī svaigiem čatnijiem, uzkodām, marinādēm, raitām (uz jogurta bāzes gatavoti salāti) un daudz citiem pikantiem Indijas izstrādājumiem. Dažkārt melno sāli lieto, lai piešķirtu aromātu vēsiem vasaras dzērieniem, piemēram, populārajam dzērienam ar ķimeņu aromātu – Jal Jeera. Black salt | Himalayas Šis sāls ir rozā krāsā, jo, nogulsnējoties uz kalnu iežiem, tas sajaucies ar vulkānisko magmu. Himalaju sāls pazīstams, pateicoties savam unikālajam sastāvam un noderīgo mikroelementu kopumam. Daudzu gadsimtu garumā ārsti izmantojuši šo sāli, lai ārstētu neskaitāmas slimības. Ārsti apzinājās, ka kristāliskajā sālī koncentrēts ārstniecisks spēks, kas satur minerālu enerģijas informāciju. Melnais sāls bagāts ar jodu, kāliju, fluoru, sēru, dzelzi un citiem mikroelementiem. Bagātīgā dabiskā sastāva dēļ sāls pēc garšas nav tik sāļš un tajā pašā laikā vairāk noderīgs. Piemīt savdabīgs, specifisks aromāts, kurš atgādina vārītas olas dzeltenuma aromātu. Var aizstāt jūras un vārāmo sāli jebkurā ēdienā, kur pievieno sāli. Kaut gan sauc par melno sāli, tomēr tam ir sarkanīgi brūna krāsa, jo tas satur dažādus minerālus un dzelzi. Melnajā sālī NaCl saturs zemāks nekā parastajā vārāmajā sālī, tāpēc tas veselīgāks no sāļu nogulsnēšanās viedokļa locītavām. Normālā daudzumā lietojot, melnais sāls neaizkavē šķidruma izdalīšanos no organisma, kā to dara citi sāls veidi. Saskaņā ar Ajurvēdu – seno medicīnas zinātni, – melnais sāls satur ūdens un uguns elementus, tāpēc veicina intelekta gaišumu un pastiprina zarnu peristaltiku, darbojas arī kā viegls caurejas līdzeklis. Kičari pagatavošanas recepte: Kičari ir ļoti veselīgs un gašīgs ēdiens. Tas satur visu, kas organismam nepieciešams, turklāt Kičari minimāli patērē enerģiju tā sagremošanai, un tas veicina organisma attīrīšanu. Visu mūžu var pārtikt tikai no Kičari un saglabāt veselību! Kičari Kičari Pančakarmai: 1 porcija. 1. Ar glāzi nomēra 1 tilpumu rīsu un ½ tilpumu ūdens. Vienai lielai porcijai nepieciešams 1/3 200gr. glāzes rīsu. Proporcijas – atbilstoši. 2. Tējkannā uzvāra ūdeni. 3. Kastrolī, kurā gatavosiet ēdienu, ieliek 1-2 tējkarotes Gi sviesta, un liek uz uguns. 4. Kad sviests izkusis, nekavējoties pievieno garšvielas. 30-40 sekunžu laikā garšvielas pievieno sekojošā kārtībā: a) vispirms veselas sinepju un kumina sēklas, - abus pa 1/3 tējkarotes; b) pēc tam maltu kurkumu, ingveru, koriandru un asafetidu – pa ¼ tējkarotes. 5. Uzkarsētajam sviestam ar garšvielām pievienojam rīsus un dalu. Visu samaisa un apcep apmēram 1-2 minūtes. 6. Pievieno vārošu ūdeni – 4 daļas (attiecībā pret nomērīto rīsa tilpumu). Mērīšanu veic ar to pašu glāzi vai krūzīti. 7. Visu samaisām, viss vārās. Pievienojam methi lapas un sāli pēc garšas. 8. Var pievienot vienu nelielu burkānu un nedaudz ķirbi – Kičari būs sulīgāks un garšīgāks. 9. Tūlīt samazinām liesmu un uz 20 minūtēm uzliekam taimeri. 10. Pēc 20 min. Kičari gatavs. Uguni izslēdzam. Gatavs! 11. Mazliet uzliekam Gi sviestu, zaļumus un melno sāli. Labu apetīti! Izcelsmes valsts: Pakistan Iepakojums: 500g

Prece tiek pievienota katalogam Tuesday 29 October, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Vulkaniskā melnā sāls (smalkā) /500g BLACK SALT powder
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas