Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Rudraksha Bodhi tibetiešu amulets
€7.90
Energy Group Renol - Rreģenerējošs preparāts ar plašu iedarbības spektru ENOL
[REN]
€35.51

Bonusa Punki : 29. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.59

Renol- tas ir reģenerējošs preparāts ar plašu iedarbības spektru, izgatavots no augiem atbilstoši mūsdienu sasniegumiem fizioterapijā, psihotronikā, kristālterapijā un biorezonansē.

Vairākus gadsimtus cilvēks dzīvoja harmonijā ar dabu. Šodienas vide, kura ir pilna ar toksiskiem atkritumiem, saindētu gaisu un kaitīgiem starojumiem. Šādos apstākļos cilvēks ir spiests dzīvot patstāvīgā stresā, lietot ēdienu, kas satur konservantus, kuri uzkrājas cilvēka organisma audos, bez iespējas izvadīt tos. Šo pārmaiņu rezultātā negatīvi izmainās ne tikai  atsevišķas šūnas, bet arī veseli orgāni, kuri vairs nav spējīgi pilnīgi pildīt savas funkcijas.

   Lielam vairumam no mums, tādā veidā ir bojāti orgāni. Viņu nepietiekama funkcionēšana pasliktina veselību, kas izraisa sekas visā mūsu organismā. Funkciju veikšanas traucējumi jebkuram no orgāniem, tālāk rada ķēdes reakciju visam ceļam ( meridiānam ). Šī reakcija rada problēmas, kuras skatoties vispusīgi nav saistītas šo iemeslu.

   Šīs koncepcijas pamatā mēs uzsākam reģenerācijas procesu cilvēka organismā, kurš ir tieši tendēts uz to, lai ārstētu tādas slimības, kuras atrodas pašā sākumā šai ‘’ķēdītei’’. Firmas Energy preparāti iedarbojas ne tikai uz atsevišķiem orgāniem, bet arī uz veseliem enerģijas ceļiem, tāpēc to efekts atšķiras šaurā iedarbības spektrā.

Renol, pirmkārt, iedarbojas uz nieru un urīnpūšļa meridiānu. Tipiski simptomi, kas norāda uz enerģētikas traucējumiem šajos ceļos ir kakla pietūkums, angīna, paaugstināta temperatūra, iekšējs diskomforts, sāpes sirds rajonā, drudzis un asiņaini izdalījumi no deguna, acu asarošana, sāpes mugurkaulā un citas problēmas. Visa kompleksa atsevišķa darbība un enerģija koncentrēta uz nieru, virsnieru, urīnpūšļa, prostatas, limfātiskās sistēmas reģenerāciju, un jods, kuru satur preparāts uzlabo vairogdziedzera funkciju.

   Nieres ir svarīgs orgāns ķermeņa detoksikācijai. To darbība, sākot no 20 gadu vecuma, pakāpeniski novājinās, tādēļ to darbībai nepieciešams pievērst lielāku uzmanību, dodot iespēju reģenerācijai. Nierēs sintezējas dažādi hormoni. Viens no viņiem stimulē sarkano asins ķermenīšu veidošanos kaulu smadzenēs, cits piedalās arteriālā spiediena regulācijā. Arī normāla funkcionēšana limfātiskajā sistēmā ir atkarīga no pilnvērtīgas nieru darbības, kas piedalās  skābes – sārma līdzsvara saglabāšanā asinīs. Tajā bieži ir vainojama arī pārtika, kuru mēs lietojam savā uzturā. Tāpēc nepieciešams vairāk lietot augu barību nekā dzīvnieku izcelsmes produktus. Metabolisms, kas noved pie pH līmeņa pazemināšanas asinīs, piešķir lielu piepūli nierēm. Lai nieres varētu veiksmīgi pildīt savas funkcijas nav ieteicams lietot pārsālītus, saldus, asus un skābus ēdienus, vai ķīmiski konservētu pārtiku.
Virši (Calluna vulgaris): piemīt dezinficējošas un urīndzenošas īpašības, lieto nieru akmeņiem un smiltīm, urīnpūšļa apaukstēšanās, reimatisma gadījumā, sāpēm locītavās un pie tūskām.

 Lauku blaktenes (Ononis arvensis):  lieto, ja ir traucēta vielmaiņa, reimatismam, urīna akmeņiem un smiltīm, uzlabo urīna izvadīšanu bez nieru kairināšanas.

Melnais plūškoks (Sambucus nigra):  satur rutīnu, kas labvēlīgi ietekmē  asinsvadu sieniņas, lieto kā diurētisko līdzekli urīnizvadceļu iekaisumu gadījumā, lieto pie ekzēmu un zarnu trakta slimību gadījumos.

Vērmele (Artemisia dracunculus):  uzlabo metabolismu, lieto zarnu attīrīšanai, piemīt tonizējošs efekts, satur jodu, iedarbojas arī kā antisklerotisks līdzeklis.

Lielajie dadži (Arcticum lappa): lieto pie reimatisma un podagras, zarnu trakta un ādas slimību gadījumos, hronisku ekzēmu un pinņu ārstēšanai.

 Upene (Ribes nigrum): uzlabo metabolismu, lieto pie reimatisma un urīnceļu apsaldēšanas gadījumā, satur rutīnu, magnija sāļus un B grupas vitamīnus.

Roberta ģerānija (Geranium robertianum):  lieto nieru saslimšanas gadījumā, ja urīnā parādās asinis, lieto pie tūskām, neirītiem, išiasa, neauglības, ekzēmu un zarnu iekaisumu ārstēšanā.

 Parastās vīgriezes (Filipendula ulmaria): lieto nieru un urīnpūšļa saslimšanas gadījumā, pie tūskām, reimatisma, poliartrīta un ekzēmu gadījumos.

Trejdaivu sunītis (Bidens tripartita): paātrina metabolismu, lieto aknu un nieru slimību, alerģijas, psoriāzes, ekzēmu gadījumā, stimulē virsnieru funkciju.

Dzeltenās zeltgalvītes (Solidago virgaurea): galvenokārt izmanto uroloģiskām problēmām, nieru slimību gadījumā, saslimšanām, kas saistītas ar prostatu un sēkliniekiem, ja urīnā parādās olbaltumi, pie reimatisma, podagras, artrīta un tūsku gadījumos.

Lielais kapucīns (Tropaeolum majus):  satur dabiskas antibakteriālas vielas, kas pat nelielā koncentrācijā iedarbojas uz 46 veidu baktērijām, piemēram, Staphylococcus, kā arī Proteus vulgaris, Escherichia coli, salmonellu un citām baktērijām.

Kanādas jānīši (Erigeron canadensis): lieto pie reimatisma, pie iekšējas asiņošanas, nieru slimību gadījumos, urīnpūšļa, podagras, prostatas, saaukstēšanās, ekzēmu un onkoloģisku slimību gadījumos.

Maura sūrene (Polygonum aviculare): lieto nieru un urīnpūšļa slimību gadījumos, izvada smiltis un sīkos akmentiņus, lieto reimatisma, šķidra vēdera, bronhīta, ekzēmu un podagras gadījumos.

Verbena (Verbena officinalis): atstāj labvēlīgu ietekmi uz aknu, nieru funkciju, izmanto ādas problēmām, bronhīta saslimšanas gadījumā, pie liesas slimībām un trīszaru nerva neiralģijas gadījumā.

Kazroze (Epilobium parviforum): piemīt ārstnieciskā iedarbība uz visu urogenitālo sistēmu, lieto nieru, prostatas un urīnpūšļa slimību gadījumā.

Sarkanā jašma (SiĪ2): lieto uroloģisku slimību gadījumos, aknu slimību gadījumos, pie sliktas virsnieru darbības un sēnīšu slimību ārstēšanai.

Moldavit (SiĪ2): parādījās pēc kosmiskā ķermeņa nokrišanas uz zemes, sastopams vienīgi Dienvidčehijā, piemīt  liela enerģija, īpaši efektīvs pie nepietiekamas limfātiskās, hormonālās sistēmas un urogenitālo sistēmu funkcijām.

Fluorīts (ŃąF2):  ir astoņšķautņu formā, kam ir tāda pati forma, kā mūsu ķermeņa enerģētiskajam laukam, fluorīts reģenerē asinsvadu sieniņas, atstāj pozitīvu iespaidu uz vairogdziedzeri, kauliem, locītavām, asins sastāvu, dzirdi, limfātisko sistēmu, izvada no organisma lieko ftoru .

Sudrabs (Ąg): piemīt antibakteriālas īpašības, lieto pie dažādām infekciju slimībām, paaugstinātas temperatūras gadījumā, ekzēmu gadījumā, reģenerē šūnas, piesarga no priekšlaicīgas novecošanās.

Augu un informatīvi saturošo kompleksu, ko satur preparāts Renol, lieto  pie locītavu problēmām, ko pavada kustību traucējumi, podagras gadījumā, reimatisma, artrītu gadījumos, ja jūtamas sāpes mugurkaulā,  Behtereva slimības gadījumā, pie uroloģiskām problēmām, saasinājumiem urīnceļos un nierēs, nierakmeņu gadījumā, ja ir problēmas urīnizvadīšanās, pie  prostatīta, atsevišķos vīriešu neauglības gadījumos, pie tūskām ekstremitātēs un ap acīm.

   Pateicoties nieru un limfātiskās sistēmas funkcijām Renol  ir īpaši efektīvs imūnsistēmas uzlabošanai, bet ņemot vērā detoksikācijas īpašības, to var lietot pie ekzēmām, čūlām un pie pinnēm. Tiek lietots, ja ir paaugstināts asinsspiediens, kam par iemeslu ir nepietiekama urīnpūšļa un nieru funkcionēšana.

Reģenerācijas process un devas: 

 

Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt (apmēram 21 reizes). Rezultātā notiek informējošo sastāvdaļu dinamizācija, un tādā veidā preparāts paaugstina savu efektivitāti.

Jālieto 1 tējkarote 1-3 reizes dienā pusstundu pirms vai pēc ēšanas, tieši lietošanas laikā neuzdzerot ūdeni, bet visas reģenerācijas laikā palielinot šķidruma uzņemšanas daudzumu, lai uzturētu organisma detoksikācijas procesu. Ja preparātu nevar lietot kuņģa čūlas gadījumā, tad to var atšķaidīt ar ūdeni.

1 tējkarotīte dienā ir profilaktiskā deva, bet 3 tējkarotītes – reģenerējošā deva.

Grūtniecības laikā nelietot nekādus reģeneratīvos preparātus bez ārsta konsultācijas.

Īslaicīgas pasliktināšanās gadījumā deva jāsamazina līdz brīdim, kad pasliktināšanās izzūd, pēc tam jālieto pirmreizējā deva. Nevajadzētu pārtraukt preparāta lietošanu, jo runa iet par atgriezenisku reģenerācijas procesu, kura laikā var parādīties agrāk bijušu slimību pazīmes. Tāda parādība ir tikai pozitīva atvieglojoša reakcija!!!

Vienmēr pēc 3 nedēļu lietošanas uz 1 nedēļu preparātu lietot jāpārtrauc. Smagos gadījumos ieteicams sākumā lietot mazākas devas. Smagu nieru saslimšanu gadījumos ieteicams vispirms konsultēties ar ārstu.

Dažos gadījumos reģenerācijai ir pietiekošs 1 kurss, t.i., 1 mēneša deva, ieskaitot arī 1 nedēļas pārtraukumu, bet smagos gadījumos – vairāk (no 3-7 kursiem).

30 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
1 x Adītas viļņas zeķites 22 cm
1 x Auskari
1 x Auskari
1 x Energy Group Biotermals - Sāls vannai ar nomierinošu iedarbību Energy Group Biotermal
1 x Vizītkartes maciņš
1 x Adītie dūraiņi
1 x Mīlestība. Sirds - rozā kvarcs
1 x Botanika Камфорное эфирное масло
1 x Energy Group Citovitals - Atjaunojošs un grumbu izlīdzinošs krēms Energy Group Cytovital
1 x Byphasse Eliksīrs matiem ar keratīnu 250ml
1 x Cimdi
1 x Metaforiskas asociācijas kartes Likteņa dzija
1 x 5 gab SLIM plāsteri pret celulītu
1 x Komplekts apkakle un auskari
1 x Adītas vilnas zeķites
1 x Guaša masāžai skrubekļi sodalīts 1gab
1 x VIVASAN Mixture of 100% essential oils Blue Relief muskuļiem 50 ml
1 x Kārtis Laime V. Rateeva
1 x Genera matu maska Regenerating Hair-Pack with Coconut Oil 500 ml
1 x Dabiska vannas švamme ljufa
1 x D.Virče Kas tu biji pagājušā dzīvē kārtis
1 x Soobražarii Divi galda spēle
1 x Maria Galland Skropstu tuša pagarinoša skropstas (melna)
1 x Auskari
1 x Energy Group Vitamarins - ja ir paaugstināts holesterīns VITAMARIN
1 x Maria Galland Tonālais liftinga krems 510 Lifting Foundation 30ml
1 x Adītas viļņas zeķites
1 x Medikomed Ēteriskā eļļa Lavandas līdzsvaro emocijas, atbrīvojot no stresa
2 x Energy Group Celetīns CELI
1 x Dabisks AKMENS tirģizs akmens svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x Masieris sejai no zaļa nefrīta -ritens
1 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam jade small
1 x Guāša masāžai skrubeklis
1 x Balzāms-krēms ar karites sviestu 500ml
1 x Adītie dūraiņi
1 x Orakuls Gugrības zeme
1 x Apsējs Turmalina magnita ceļgaliem atbrīvo no sāpēm
1 x Adītas viļņas zeķites 23cm
1 x 1 komplekts 4 gab masāžai guāša mugurai, pleciem, kaklam, kājām no koka
1 x Medikomed Ēteriskā eļļa ĢERĀNIJA iedarbojas uz psihi un uzlabo garastāvokli
1 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam JADE SUPER un guaša skrubeklis 1+1
1 x Medikomeds tējas roze 10ml
1 x Mutes skalojamais līdzeklis Delicate 500ml
1 x Adītas viļņas zeķites 23cm
1 x Adītas viļņas zeķites
1 x Botanika Aromāts lavandas ēteriskās eļļas
1 x Komplekts gredzens un auskari
1 x Maria Galland Tonālais liftinga krēms 510-15 Teint Creme Lifting Latte Macciato 30ml
1 x Medikomed Ēteriskā eļļa Rozmarīna
1 x Medikomed Ēteriskā eļļa citruns
1 x Genera Matu maska ar augļu ekstraktu. 500ml
1 x DIKULA gēls balzāms Tibetskii radikulīta, osteohondroza 100g
1 x Amulets
1 x Botanika Аромат эфирного масла иланг-иланга
1 x Energy Group Peralagins
1 x Reģenerējoša maska ar rīsu eļļu un šī sviestu, 500 ml
1 x Botanika Pačūlijas ēteriskā eļļa
1 x Rokasspādze
1 x Adītie dūraiņi
1 x Audrions - vidējās auss iekaisums, herpes Energy Group Audiron
1 x Energy Group Vironal – preparāts ar plašu ietekmes spektru VIRONAL
1 x Maria Galland Tonālais serums nobriedušai ādai
1 x Genera Augu proteīnu šampūns 500ml
1 x Adītie dūraiņi
1 x VIVASAN Composition of essential oils Seduction Kārdinājums 5 ml
1 x Auskari
1 x Sausa dabīga vannas suka, kas izgatavota no dabīgiem sariem
1 x Aproce
1 x Guaša masāžai skrubeklis
1 x Masieris Tsu-Džok (1 bumbiņa + 2 gredzeni) «Biomag » (BIO)
1 x VIVASAN Jūras sāli ar garšaugiem pretiekaisuma un atveseļojoša iedarbība
1 x Balzāms "HORSE HEALTH", koncentrēts locītavām 12 ārstnieciskas zāles 200ml
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Renol - Rreģenerējošs preparāts ar plašu iedarbības spektru ENOL
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas