Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Vitaoleum balzam zāles un ēteriskās eļļas 50ml
€11.99
Energy Group Korolen – plaša spektra reģeneratīvs preparāts KOROLEN
[KOR]
€35.51

Bonusa Punki : 29. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.59

Korolen – ir plaša spektra reģeneratīvs preparāts, kas pagatavots no augiem atbilstoši mūsdienu sasniegumiem fitoterapijā, psihotronikā, kristālterapijā un biorezonansē.

Firmas “Energy” dabīgo preparātu pamatā ir augu ekstraktu precīza kombinācija  un informācijas sastāvdaļas, kuras tiek noteiktas ar psihotropu un fitoterapeitisko metožu palīdzību.

Šie informācijas preparāti iedarbojas uz cilvēka organismu divos līmeņos. Iedarbīgās vielas tieši ietekmē orgānus un procesus jūsu ķermenī, informācijas sastāvdaļas ar biorezonanses palīdzību novērš saslimšanas iemeslu informācijas lauka līmenī.

Viss augu komplekss, kristālu un informācijas sastāvdaļu enerģija ietekmē pirmkārt- sirds meridiānu un trīs izstarotājus (sildītājus) un vadošo meridiānu, kas iet caur aizmugurējās ķermeņa daļas centrālo asi galvas virzienā. Tas centrālais ceļš ietekmē praktiski visa organisma darbību un veic sava veida vispārējo uzraudzību.

Tiem, kam ir svarīga dzīves kvalitāte un ilgs mūžs, jātiecas pie  organisma imūnsistēmas reģenerācijas. 

Efektīvai visu iekšējo orgānu funkcionēšanai ir nepieciešama precīza smadzeņu darbība, kas valda pār visiem mūsu organisma procesiem. No smadzeņu darbības ir atkarīgas orgānu funkcijas. Dzīves enerģijas nepietiekamība izpaudās ar hronisko nogurumu un imunitātes pazemināšanos.  Zināms, ka imūnsistēmas funkcija regulējās tieši ar smadzenēm. Galvenais faktors, kas traucē vadošai smadzeņu funkcijai ir hroniskais stress. No otrās puses, cilvēka dzīves psihiskā stāvokļa pozitīvais stāvoklis uzlabo organisma pretošanos. Svarīga loma imūnsistēmā ir ftimusa dziedzerim, kurš izstrādā aizsardzības T – šūnas. Ilgu laiku zinātnieki uzskatīja, ka sasniedzot pilngadību ftimuss dziedzerim nav nekādas funkcijas. Tomēr pēdējie pētījumi ļauj mainīt šo viedokli un izdarīt secinājumu, ka šis dziedzeris veic dzīves “kontroliera” funkciju. Mūsu imūnsistēmas aizsardzības līmenis ir atkarīgs tikai no hormona timoksīna līmeņa, kuru izstrādā dziedzeris. Tas hormons pārvalda aizsardzības T – šūnas un pie tā produkcijas nepietiekamības organisms nespēj cīnīties ar infekciju. Tiek pieņemts, ka ģenētiskās novājināšanas rezultātā aptuveni 96% Zemes iedzīvotājiem ir nefunkcionējošs timuss. Jaunie pētījumi gerontoloģijas jomā pierādīja hormona melatonina atjaunojošo iedarbību. Pēc zinātnieku viedokļa, cilvēka organisma novājināšanās pusmūža gados ir saistīta ar hipofīzes un epifīzes funkciju pavājināšanos. Melatonīns ietekmē visus hormonus un visu organisma dzīves svarīgo funkciju stabilitāti. Viņa darbības atjaunināšana ir tikai citas labvēlīgas ietekmes rezultāts, īpaši uz  imūnsistēmu. 

Kopumā, Korolen atjauno visas organisma dzīves svarīgas funkcijas, rezervju mobilizācijas ceļā, atgriežot organismam pašregulēšanās un reģenerācijas iespējas. Tādā dabiskā ceļā  nevardarbīgi atjaunojās organisma dzīves spēks un pagarinās dzīves ilgums.

Lapačo (Lapacho):senas indiešu zāles pret vēzi, baltasinību un citām onkoloģiskām saslimšanām, kā arī izmanto mikozes, aknu saslimšanas gadījumā,  anēmijas, pazeminātas imunitātes un endokrīnās saslimšanas gadījumā.

Divšķautņu asinszāle (Hypericum perforatum): efektīvs nervu saslimšanas gadījumā, bezmiega, migrēnas, depresijas, kuņģa čūlas ,vēdera uzpūšanās, aknu saslimšanas gadījumā un aizkuņģa dziedzera,  pretiekaisuma īpašības un šūnu atjaunošanā, efektīvs HIV/AIDS/ profilaksei.

Savvaļas kastanis (Aesculus hippocastanum): paaugstina asinsvadu elastīgumu, lietojams hemoroīda  ārstēšanā, apakšējo ekstremitāšu  trofisku čūlu,  vēnu iekaisumu, migrēnas, aterosklerozes, insulta gadījumā, perifērās asinsrites traucējumos, virsnieru funkciju stimulēšana.

Ārstnieciskais ingvers (Zingiber officinalis) samazina vēdera uzpūšanos, stimulē asinsriti, uzlabo perifēŗo asinsriti, regulē sviedru izdalīšanos, mazina holesterīna līmeni asinīs, stimulē plaušu funkcijas atjaunošanos infekcijas gadījumā.

Ežziedes stepes (Echinops sphaerocephalus): satur ehinopsina alkaloīdus, kas regulē parasimpātiskās nervu sistēmas funkciju, nostiprina atmiņu, dzirdi, redzi, atjauno darbību perifēros nervu un smadzeņu centros, lietojams paralīzes gadījumā, neiroloģisku iekaisumu un muguras smadzeņu bojājumos, kā arī kā kardiotoniks.

Trejlapu puplaksis (Menyathes trifoliata): satur neskaitāmu daudzumu organiski saistīta joda, dzelzs un  mangāns, lietojams aknu saslimšanas gadījumā, žults pūšļa, asinsrites traucējumu gadījumā, galvassāpēm, reimatisma, drudža, trīszaru nerva neiralģija,  gastrīta un  pie vispārējās organisma novājināšanās .

Lavanda (Lavandula spica):  satur antociānus,  kas pasargā šūnas no vēža uzliesmošanas, pazemina asinsspiedienu, piemīt antibiotiskas īpašības, pielietojams pie neiroloģiskām problēmām, kuņģa darbības traucējumu gadījumā, siena drudža, alerģiskām iesnām, stimulē fermentu izstrādi aizkuņģa dziedzerim.

Smaržīgās dilles (Anethum graveolens): iedarbojas spazmolītiski uz barības vadu, urīdzenošs un antiseptiķis urīnceļiem, piemīt antihelmintožu īpašības, uzlabo sirds asinsriti, lieto angīnas profilaksei un ārstēšanai, sirds išēmisko slimību  un pēc infarktiem.

Parastais ozols (Quercus robur): piemīt antiseptiskas un detoksiskas  īpašības, lieto smaganu saslimšanas gadījumā un kuņģa zarnu trakta saslimšanas gadījumā, ir bakterostatisks pie gremošanu orgānu, urīnceļu, dzimumorgānu infekcijām

Divdaivu ginks (Ginkgo biloba): lieto pie  hroniskas asinsrites traucējumiem smadzenēs, atmiņas pavājināšanās gadījumā, asinsvadu slimību gadījumos, galvassāpju gadījumos, vecuma plānprātības, efektīvi izvada brīvos radikāļus un aizkavē novecošanas procesu.

Parastās ķimenes (Carum carvi): lieto  kuņģa trakta gludās muskulatūras spazmu gadījumā, uzpūšanās, stimulē kuņģa funkcijas  un  gremošanas dziedzeru, piemīt antibakteriālas un  antihelmintozas īpašības, kā arī neitralizē solanīna iedarbību.

Trejkrāsu vijolīte/(Viola tricolor): paātrina šlakvielu izdalīšanos no organisma,  lieto reimatisma un ādas, alerģijas saslimšanas gadījumā, sāpošu locekļu, uzlabo perifēro asinsriti, apstādina kapilāro asiņošanu, noņem tūsku, uzlabo kalcija uzņemšanu  organismā nostiprina kaulus.

Brūklenes (Vaccinium vitis-idaea): piemīt dezinficējošas īpašības, lieto urīnceļu iekaisuma gadījumā, asins saslimšanas un balsta-kustību aparāta saslimšanas  gadījumā, diabēta gadījumā, satur vitamīnu C.

Rudzupuķe (Cyanus segetum): piemīt urīndzenošas un žultsdzenošas īpašības, lieto acu saslimšanas gadījumos, labvēlīgi reaģē uz limfātisko sistēmu.

Ārstnieciskās brūnvālītes (Sanguisorba officinalis): pateicoties savai antibakteriālajai un antivīrusu iedarbībai tiek izmantota kā temperatūru pazeminošs līdzeklis, balsenes iekaisuma un tonsilīta gadījumā, plaušu slimībām, spēj novērst smaganu asiņošanu mutes dobumā un zarnu traktā, palīdz arī caurejas gadījumā.

Lucerna (Medicago sativa): satur kāliju, fosforu, dzelzi, kalciju, betakarotīnu, vitamīnus Ā1,Ā2,Ź,Ń,D, stipri sārmaina, normalizē vairogdziedzera un hipofīzes funkcijas, vispārīgi nostiprinošas īpašības, izmanto anēmijas un nieru saslimšanas gadījumos, liesas, reimatisma gadījumos, novērš tūsku .

Ķiploks (Allium sativum): antiseptiski iespaido patogēno zarnu floru, mazina holesterīna daudzumu asinīs, lietojams novājinātas imūnsistēmas gadījumā, diabēta, sirds muskulatūras slimību gadījumā, satur selēnu un ģermāniju, kuriem piemīt pretvēža un pretsēnīšu īpašības, likvidē negatīvo toksisko gāzu, pernicas, naftas un benzīna kaitīgo ietekmi.

Kūdra: ekstrakts no kūdras ir ārkārtīgi efektīgs onkoloģiskas saslimšanas gadījumos, HIV /AIDS/, pie vispārīgas organisma novājināšanās, būtiski stimulē organisma visus svarīgākos centrus, izvada no organisma smagos metālus .

Korolen satur homeopātiskos augu ekstraktus, ēteriskās eļļas  un minerālus, piemēram, dzintaru, zeltu, kristālus un citus.

Korolenu var izmantot  asinsvadu slimību profilaksei, piemēram, insulta un infarkta miokarda, aterosklerozes, perifērās  asinsrites traucējumu gadījumā, paaugstināta holesterīna daudzuma asinīs un asins apturēšanas gadījumā .

Korolen normalizē hormonu aktivitāti, imūno un nervu sistēmu, tāpēc to mērķtiecīgi nozīmēt stresa un  psihisku noviržu gadījumā, noguruma sindroma un vispārējās organisma novājināšanās, bezmiega un kā sedatīvu līdzekli.

 Pateicoties Korolen reģenerējošām īpašībām  normalizējas process  gremošanas traktā un smadzeņu darbībā, novērš priekšlaicīgas organisma novecošanas pazīmes.

Korolen tāpat var pielietot pie  pelējuma sēnītes eliminācijas no organisma.

Pateicoties detoksikācijas un šūnu atjaunošanas iedarbībai Korolenu iesaka onkoloģisku saslimšanu gadījumiem, kā arī HIV/AIDS gadījumā.

Korolen aktivizē dzīvei svarīgus centrus, atklāt cilvēka personību un labvēlīgi ietekmē sen aizmirstās dotības.


Reģenerācijas process un devas: 


Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt (apmēram 21 reizes). Rezultātā notiek informējošo sastāvdaļu dinamizācija, un tādā veidā preparāts paaugstina savu efektivitāti.

Jālieto 1 tējkarote 1-3 reizes dienā pusstundu pirms vai pēc ēšanas, tieši lietošanas laikā neuzdzerot ūdeni, bet visas reģenerācijas laikā palielinot šķidruma uzņemšanas daudzumu, lai uzturētu organisma detoksikācijas procesu. Ja preparātu nevar lietot kuņģa čūlas gadījumā, tad to var atšķaidīt ar ūdeni.

1 tējkarotīte dienā ir profilaktiskā deva, bet 3 tējkarotītes – reģenerējošā deva.

Grūtniecības laikā nelietot nekādus reģeneratīvos preparātus bez ārsta konsultācijas.

Īslaicīgas pasliktināšanās gadījumā deva jāsamazina līdz brīdim, kad pasliktināšanās izzūd, pēc tam jālieto pirmreizējā deva. Nevajadzētu pārtraukt preparāta lietošanu, jo runa iet par atgriezenisku reģenerācijas procesu, kura laikā var parādīties agrāk bijušu slimību pazīmes. Tāda parādība ir tikai pozitīva atvieglojoša reakcija!!!

Vienmēr pēc 3 nedēļu lietošanas uz 1 nedēļu preparātu lietot jāpārtrauc. Smagos gadījumos ieteicams sākumā lietot mazākas devas. Smagu nieru saslimšanu gadījumos ieteicams vispirms konsultēties ar ārstu.

Dažos gadījumos reģenerācijai ir pietiekošs 1 kurss, t.i., 1 mēneša deva, ieskaitot arī 1 nedēļas pārtraukumu, bet smagos gadījumos – vairāk (no 3-7 kursiem).

30 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
1 x Adītas viļņas zeķites 22 cm
1 x Auskari
1 x Auskari
1 x Energy Group Biotermals - Sāls vannai ar nomierinošu iedarbību Energy Group Biotermal
1 x Vizītkartes maciņš
1 x Adītie dūraiņi
1 x Mīlestība. Sirds - rozā kvarcs
1 x Botanika Камфорное эфирное масло
1 x Energy Group Citovitals - Atjaunojošs un grumbu izlīdzinošs krēms Energy Group Cytovital
1 x Byphasse Eliksīrs matiem ar keratīnu 250ml
1 x Cimdi
1 x Metaforiskas asociācijas kartes Likteņa dzija
1 x 5 gab SLIM plāsteri pret celulītu
1 x Komplekts apkakle un auskari
1 x Adītas vilnas zeķites
1 x Guaša masāžai skrubekļi sodalīts 1gab
1 x VIVASAN Mixture of 100% essential oils Blue Relief muskuļiem 50 ml
1 x Kārtis Laime V. Rateeva
1 x Genera matu maska Regenerating Hair-Pack with Coconut Oil 500 ml
1 x Dabiska vannas švamme ljufa
1 x D.Virče Kas tu biji pagājušā dzīvē kārtis
1 x Soobražarii Divi galda spēle
1 x Maria Galland Skropstu tuša pagarinoša skropstas (melna)
1 x Auskari
1 x Energy Group Vitamarins - ja ir paaugstināts holesterīns VITAMARIN
1 x Maria Galland Tonālais liftinga krems 510 Lifting Foundation 30ml
1 x Adītas viļņas zeķites
1 x Medikomed Ēteriskā eļļa Lavandas līdzsvaro emocijas, atbrīvojot no stresa
1 x Energy Group Celetīns CELI
1 x Dabisks AKMENS tirģizs akmens svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x Masieris sejai no zaļa nefrīta -ritens
1 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam jade small
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Korolen – plaša spektra reģeneratīvs preparāts KOROLEN
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas