Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
      Ārstnieciski balzāmi un krēmi
      Intīmas vietas
      Kāju kopšana
      Problemvietas
      Tepentīna vannas
      Viss ķermenis
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Higiēnas līdzeklis kārpu, sausu klepu un papilomu likvidēšanai "Clandestine-papillomas" 1,2ml
€1.90
Terpentīna dzeltena emulsija pēc Zalmanova 250 ml
[zal250]
€13.50
€20.57

Bonusa Punki : 11. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.22

Untitled document

Terpentīna vannu risinājumi Zalmanova

  Tika izstrādātas tikai divas vannas formas - balta emulsija un dzeltens terpentīns. Tos izmanto gan atsevišķi, gan kopā.
  1. Dzeltenais terpentīns. Šis šķīdums sastāv no trim komponentiem: oleīnskābes, rīcineļļas un paša terpentīna. Ja jūs lietojat vannas ar dzelteno terpentīnu, tad reģenerācijas un oksidācijas reakcijas pakāpeniski normalizējas, ķermeņa novecošanās process palēnināsies, kapilāri notīrīsies. Arī liekais šķidrums tiks izvadīts no ķermeņa. Tā rezultātā paaugstināts asinsspiediens normalizēsies.
  2. Balta emulsija. Tās darbība ir vērsta tieši uz kapilāriem. Viņa palīdz viņiem atvērties un pēc tam atjauno viņu normālu darbību. Ja jūs apmeklēsit procedūru ar vannu uzņemšanu ar baltu emulsiju, tad palielināsies nodrošinājuma cirkulācijas kvalitāte, un zems asinsspiediens normalizēsies.
  3. Baltas emulsijas un dzeltenās terpentīna maisījums. Šādas vannas nodrošina ļoti plašu iedarbību uz pacienta ķermeni. Viņiem ir arī pārsteidzošs pretsāpju efekts. Zalmanova terpentīna vannām ir daudz ārstniecisku īpašību.
  Terpentīna vannu uzņemšanas posmi Zalmanova
  Pirmais posms:
  Ūdeni ar temperatūru 36 grādi ielej vannā. Ir nepieciešams aprēķināt tā, lai vannā būtu vieta ūdens pievienošanai, kas tiks pievienota procedūras laikā. Izvēlēto šķīdumu ielej atsevišķā traukā, kura daudzumu iepriekš mēra, izmantojot vārglāzi. Tad to atšķaida ar karstu ūdeni un rūpīgi maisa ar karoti. Gatavo maisījumu ielej ūdens vannā. Sajaukts.
  Otrais posms:
Pacients tiek iegremdēts sagatavotā vannā, lai ūdens nepaceltos ne augstāk par krūškurvja līmeni. Noteikti ņemiet vērā procedūras sākuma laiku. Pēc tam medmāsa pakāpeniski atver karstā ūdens krānu, lai vannā pakāpeniski paaugstinātu apstrādes šķīduma temperatūru. Divās minūtēs jūs varat palielināt temperatūru tikai par vienu grādu. Ja Zalmanova terpentīna vannām tika pievienots dzeltens terpentīns, tad šķīduma maksimālajai temperatūrai jābūt 40,5-42 grādiem. Un, ja apstrādes vannās tika ielieta balta emulsija, tad temperatūras slieksnis nedrīkst pārsniegt 40 grādus. Procedūras ilgums ir no 10 līdz 20 minūtēm. Ja pacientam sāka veidoties svīšana, tad tas norāda, ka viņa ķermenis jau ir sācis tīrīt, kas nozīmē, ka procedūru var pabeigt. Pacients iziet no vannas istabas, viņi iemet viņam dvieli un nosūta viņu gulēt. Jums nav nepieciešams sevi noslaucīt.
  Trešais posms:
  Šī ir atpūta pēc procedūras. Pacientam jābūt gultā 2 stundas.

  Procedūras indikācijas
  Visām medicīniskajām procedūrām ir savas indikācijas un kontrindikācijas. Un Zalmanova terpentīna vannas nebija izņēmums.
  1. Infekcijas slimības;
  2. Sirds un asinsvadu slimības;
  3. Acu slimības;
  4. Visas slimības, kurās tiek ietekmēti gremošanas un elpošanas orgāni;
  5. Locītavu, ādas, muskuļu un skeleta sistēmas, kā arī saistaudu slimības;
  6. Nieru un dzimumorgānu slimības;
  7. seksuāli transmisīvās slimības;
  8. Aptaukošanās;
  9. Onkoloģiskās slimības;
  10. Endokrīnās sistēmas slimības;
  11. CNS slimības;
  12. Bērnu slimības.
  Zalmanova terpentīna vannas palīdz stiprināt imūnsistēmu, pagarināt dzīvi un aizkavēt ķermeņa bioloģisko novecošanos. Un tajā pašā laikā viņi dziedina ikvienu! Var ārstēt gan pieaugušos, gan bērnus.
  Kontrindikācijas:
  1. Sirds mazspēja;
  2. Aktīva plaušu tuberkuloze;
  3. Akūti psihozes periodi;
  4. termināla stāvokļi;
  5. Agonālie apstākļi.
Terpentīna vannas tiek izmantotas dažādām slimībām
  Terpentīna vannas ir ļoti noderīga procedūra, kas uzlabo vielmaiņas procesus organismā, sasilda ķermeni, atslābina muskuļus un izraisa pastiprinātu svīšanu. Balneoloģijā (zinātne par minerālūdeņu izpēti) terpentīna vannas tiek izrakstītas dažādām ādas un iekšējo orgānu slimībām.
Terpentīna vannu lietošana aktīvi ietekmē ķermeni, taču tīrā veidā to nevar izmantot, tai ir spēcīga kairinoša iedarbība. Maisījumiem sagatavo īpašus maisījumus: “dzelteno šķīdumu” un “balto emulsiju”. Terpentīnam pievienojot bērnu ziepes, salicilskābi, destilētu ūdeni un citas sastāvdaļas.
  Terpentīna vannas tiek izmantotas dažādām slimībām, bet pašas karstas vannas ir efektīva procedūra, un jo īpaši pievienojot terpentīna savienojumus, tāpēc ir jāievēro vairāki noteikumi.
  1. Paņemiet vannu ar terpentīna maisījumu nedrīkst būt vairāk kā 10-15 minūtes.
  2. Ūdens temperatūrai jābūt attiecīgi 36 - 37 ° C diapazonā.
  3. Gatavas terpentīna emulsijas, ko lietot rudens-ziemas periodā, kas būs labs saaukstēšanās profilakse.
  4. Terpentīna emulsiju vai šķīdumu vispirms atšķaida trīs litros karsta ūdens un pēc tam pievieno vannai (instrukcijas sniedz sīkāku aprakstu par konkrētu sastāvu).
  5. Pēc terpentīna vannas vismaz stundu ir nepieciešams atpūsties.
  6. Lai izvairītos no apdegumiem, jāveic ādas pārbaude. Pat ja viss ir kārtībā, jutīgās vietas vajadzētu ieeļļot ar vazelīnu (īpaši intīmās vietās).
  7. Stingri ievērojiet šķīduma devu un temperatūras režīmu.
  Labākais laiks šādas vannas uzņemšanai ir vakars, bet pēdējai maltītei vajadzētu būt vismaz divas stundas iepriekš. Pēc terpentīna vannas pirmās uzņemšanas jums vajadzētu novērot savu labsajūtu, ja ādas tirpšana ilgst vairāk nekā stundu, nākamreiz jums vajadzētu samazināt devu. Ādas tirpšana un tirpšana pirmajā pusstundā pēc vannas tiek uzskatīta par normālu.
  Terpentīna vannas tiek izmantotas dažādām slimībām, jaunībā ar normālu veselību “baltas” vannas var lietot katru dienu piecas dienas pēc kārtas, pārtraukumu un nākamo kursu, kas sastāv no desmit vannām, pārmaiņus ar vienu atpūtas dienu. Pēc divu ārstēšanas kursu nokārtošanas ar terpentīna vannu būs iespējams uzklāt divas reizes nedēļā. Vecākiem cilvēkiem pietiks ar divām īpašām vannām nedēļā.
  Ūdens procedūru lietošanas indikācijas:
  Sirds un asinsvadu sistēmas slimības (izņemot sirds mazspēju).
  Asinsvadu problēmas, tai skaitā Raynaud slimība, tromboflebīts.
  Skeleta-muskuļu sistēmas slimības.
  Nieru slimība: urolitiāzes glomerulonefrīts, pielonefrīts.
  Aknu slimības: žultsakmeņu slimība, hronisks hepatīts.
Elpošanas ceļu slimības: hroniska pneimonija un bronhīts, bronhiālā astma.
  Ginekoloģiskas slimības: neauglība, hronisks oophorīts, hronisks adnexīts. Vīriešiem - prostatīts, impotence.
  Vannas ar baltu terpentīna emulsiju pozitīvi ietekmē asiņu darbību. Asins plūsma kļūst intensīvāka, uzlabojas perifēro asiņu piegāde. Šādas vannas ir indicētas dažādām locītavu slimībām, tās veicina ātru lūzumu sadzīšanu, stāvoklis uzlabojas ar uroģenitālās sistēmas pārkāpumiem, hipotensiju.
  Dzelteno terpentīna šķīdumu lieto hipertensijas, sāls nogulumu, stenokardijas, tūskas un rētu rezorbcijas gadījumos. Pēc vannām jums jādzer zāļu tēja, ietiniet sevi un apgulties.
  Jauktās vannas ar terpentīna šķīdumu viegli ietekmē ķermeni, tās neietekmē asinsspiedienu un veicina ūdens-sāls metabolisma normalizēšanu ķermeņa audos.
  Šīs vannas ir kontrindicētas plaušu un smadzeņu tūskai, aknu cirozei, atklātai tuberkulozei, vēzim, ādas slimībām. Terpentīna vannu lietošanai ir vairākas kontrindikācijas, ņemot vērā to, jums jākonsultējas ar ārstu.
Terpentīna vannu lietošanas instrukcijas
  Lai izmantotu terpentīna vannas, būs nepieciešami terpentīna maisījumi, kuru izgatavošana ir sarežģīts un nedrošs process, jo tas prasa noteiktas zināšanas, prasmes un pieredzi. Pašgatavoti maisījumi ir sliktas kvalitātes, kas var ietekmēt ārstēšanas rezultātu un jūsu veselību. Diemžēl ne visi var iegādāties gatavus maisījumus, un šajā publikācijā tiks apspriesti terpentīna vannu lietošanas norādījumi, kā arī sastāvs un recepte ēdiena gatavošanai mājās, terpentīna maisījumi.
  Terpentīna maisījuma recepte:
1. Baltā terpentīna maisījums. Lai pagatavotu 1 litru maisījuma, jums būs nepieciešams: destilēts ūdens 550 ml, salicilskābe 3 gr., Kampara spirts 20 ml, gumijas terpentīns 500 ml un bērnu ziepes 30 gr., Kas smalki jāsagriež. Pagatavošanas metode: ielej emaljētos traukos, destilētā ūdenī un uzliek uguni. Pēc verdoša ūdens pievieno salicilskābi un ēvelētās bērnu ziepes. Maisot ar stikla stieni, vāra apmēram 15 minūtes uz lēnas uguns - līdz ziepes izšķīst. Traukus noņem no uguns un ielej terpentīnu. Pēc tam samaisiet un pievienojiet kampara spirtu. Ielejiet iegūto maisījumu stikla traukā, kas izgatavots no aptumšota stikla. Gatavais maisījums izskatās kā skābs piens. Uzglabāšanas laikā to var stratificēt 2-3 kārtās - tāpēc pirms lietošanas tas ir jāsakrata. Uzglabājiet maisījumu tumšā vietā un istabas temperatūrā - tāpēc to var uzglabāt līdz 1 gadam.
  2. Dzeltenās terpentīna šķīdums. Lai pagatavotu 1 litru šķīduma, jums būs nepieciešams: rīcineļļa 200 ml, oleīnskābe 150 ml, kaustiskā soda granulās 13,3 g, destilēts ūdens 133 ml un gumijas terpentīns 500 ml. Pagatavošanas metode: ielejiet rīcineļļu emaljētos traukos un ielieciet tvaika pirtī. Ielieciet tvaika pirti uz uguns un atstājiet ūdeni vārīties, pagatavojiet kaustiskās soda šķīdumu. Kaustiskā soda ir sārms, tāpēc šķīdums ir jāsagatavo piesardzīgi, gumijas cimdos. Lai pagatavotu nātrija šķīdumu, ņem plānas stikla kolbu un tajā ielej destilētu ūdeni - pagriež un ielej kaustisko sodu. Kaustiskā soda pilnībā izšķīst, vienlaikus būdama uzmanīga - kolba var uzsprāgt, karsējot. Pēc tam kolbu ievieto, līdz tā ir pilnībā atdzisusi. Atrodoties tvaika vannā, ūdens sāka vārīties, samazināja siltumu un pēc 5 minūtēm sagatavoto kaustiskās soda šķīdumu ielej rīcineļļā, pēc tam kārtīgi samaisa. Kad sārms ar eļļu sabiezē, vēlreiz labi samaisiet un pielīmējiet tur oleīnskābi. Mīciet ar stikla stieni, līdz maisījums kļūst par šķidru masu - pēc tam pārtrauciet karsēšanu un noņemiet pannu no tvaika vannas. Ielejiet terpentīnu maisījumā un labi samaisiet. Dzeltenajam šķīdumam gatavajā formā ir caurspīdīgums un dzeltenīga krāsa, bet tas atgādina augu eļļu. Uzglabāt cieši noslēgtos tumšā stikla traukos istabas temperatūrā 1 gadu.
  Terpentīna vannu lietošanas instrukcijas:
Pielietojot terpentīna vannas, ir nepieciešama stingra individuāla pieeja, lai izvēlētos procedūras veidu, tās ilgumu, vides apstākļus un temperatūru. Ir jāpiešķir liela nozīme pacienta, kam nepieciešama terpentīna vanna, veselības stāvoklim un labsajūtai. Viņiem nevajadzētu kaitināt, nobiedēt vai apgrūtināt slimu cilvēku, bet drīzāk radīt komforta sajūtu un patīkamas sajūtas. Terpentīna vannu lietošanas instrukcija brīdina, ka hronisku slimību ārstēšanas kursa sākumā ir jāveic virkne karstu un siltu procedūru, un tikai ārstēšanas kursa starplaikā vai beigās ir jāveic aukstuma (rūdīšanas) procedūru komplekts.
  Terpentīna vannu uzņemšanas rezultāts tieši ir atkarīgs no tā, cik precīzi jūs ievērojat to lietošanas tehniku. Labākais risinājums ir meklēt palīdzību no speciālista šajā jomā. Tas maksās daudz naudas, bet rezultāts būs labākais un efektīvākais. Ja jums nav šādas iespējas, izmantojiet ārsta palīdzību, jūs pats varat veikt terpentīna vannas - par to zemāk ir norādījumi par terpentīna vannu lietošanu mājās.
  Norādījumi: jums būs nepieciešams karsts un auksts ūdens, vanna, termometrs ar 50 ° skalu, vārglāze ar dalījumiem, stetoskops, tonometrs, spogulis (lai kontrolētu sviedru parādīšanos uz sejas), pulkstenis, balts terpentīna maisījums vai dzeltenais terpentīna šķīdums, kas tika doti iepriekš. - izmantojiet abus. Terpentīna maisījuma veids tiek izvēlēts, pamatojoties uz diagnozi. Terpentīna vannu lietošanas biežums ir atkarīgs no pacienta stāvokļa, ķermeņa reakcijas uz procedūru, slima cilvēka vecuma un diagnozes. Jebkura maisījuma deva jāuzsāk ar minimālo devu 20 ml šķīduma pieaugušajam. Pakāpeniski tas palielinās individuāli. Ķermeņa reakcija uz šo procedūru var būt atkarīga arī no laika apstākļiem.

Līdzeklis "Skipar" ir emulsija svara zaudēšanai, kas dabisko sastāvdaļu satura dēļ noņem toksīnus un uzlabo vielmaiņu audos. Attīrīšana nodrošina svara zudumu.

"Skipar" izveido asinsriti audos, kā rezultātā šūnas saņem pietiekamu daudzumu skābekļa. Tas palīdz palielināt elastību, ādas elastību, tāpēc tiek samazinātas celulīta pazīmes.

“Skipar” sastāvā ir terpentīna terpentīns, kas iegūts no skujkoku sveķiem, kā arī vērmeles, zirgkastaņas un brūklenes, lavandas, salvijas un rozmarīna, salicilskābes un kampara ekstrakti.

Prece tiek pievienota katalogam Saturday 25 April, 2020.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
1 x BOTANIKA eļļa kosmētiska primula 30 ml
2 x Mīlestība. Sirds - rozā kvarcs
1 x Nauda un piesaistīšanas likums (60 karšu komplekts) Hiks Estere, Hiks Džerijs
2 x EUCALIPTUS BLUE 5ml
2 x YL Carrot seed (Burkānu sēklas) palīdz atklāt visaptverošu skatījumu uz pasauli 5ml
3 x Dabisks akmens lazurits svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x Fotalbūms 27см х 21см
1 x LEMONGRASS 5ml
1 x Adītie dūraiņi
1 x 12 mm Rokassprādze Zaļš dabisks ahāts nodrošina aizsardzību, veselību
1 x Auskari dabisks rozā kvarcs - ģemenes, mīlestības akmens
1 x LEMON 15ml
3 x YL CLOVE NEĻĶE 15ml
1 x VIVASAN Tējas koka ēteriskā eļļa pretiekaisuma līdzeklis
1 x Aktivators matu aaugšanai 250ml
1 x Balzāms-krēms ar karites sviestu 500ml
2 x 10mm Rokasprādze naturāls akmens - amozonits un rozā akmens - harmonizē dzīvi Lotos
1 x Guaša masāžai skrubekļi sodalīts 1gab
2 x Vizītkartes maciņš
1 x Adītas vilnas zeķites
1 x VIVASAN Ilang- Ilang ēteriskā eļļa eļļa nomierina, relaksē un līdzsvaro
1 x YL Feeling Kit (Jūtas)
1 x Guāša masāžai skrubeklis
1 x Auskari Roze
1 x FRANKINCEN 15 МЛ
1 x MAK karšu klājs "Jaunas iespējas" - autore Eva Mitņika
1 x Mezoroleris - dermorollers
1 x Dabiskie čakru akmeņi
1 x Vivasan Rosewood rozākoka ēteriskā eļļa
2 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam JADE SUPER un guaša skrubeklis 1+1
1 x Guāša masāžai skrubeklis no nefrīta 2gab
1 x 10mm Dabisks naturāls akmens margonīts
1 x 12 mm Rokasprādze naturālie akmeņi tirgīzs
1 x Rozā dabisks kvarcs sirds formā sejas masāžai - sirds
2 x Adītas viļņas zeķites 23cm
2 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam jade small
2 x 12 mm Rokassprādze naturāls akmens Pikasso - veiksmei, labklājībai un laimei
1 x ESSENTIALZYME (ENZĪME KOMPLEKSS) 90gab
1 x DORADO AZUL 5ml
1 x LAVENDER 15ml
1 x 12 mm Naturālie akmeņi rokassprādze balts un melns ahāts pret ļaunumu, nepatikšanām
1 x Spirulina tablets aminoskābes un minerāļi 300 tab
2 x Dabiks akmens auskari un gredzens eudalīts
1 x VIVASAN Ready Steady Go Uz startu! 100 ml
2 x MEGACAL kalcijs 450g
1 x Rokassprādze no hematita un tīger acs -aizsardzība un veselība
1 x Botanika Aromāts Ēterisko eļļu rozes 1,5 ml
1 x 12 -14mm dabisks akmens rokassprādze amozonīts un lazurīts Veiksmei
1 x ICP - (ORGANIZMA TĪRĪŠANAS) 227g
1 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam sodalits
1 x Maria Galand D-120 GENTLE CLEANSING GEL ar divkāršu efektu
1 x MARIA GALLAND 214 maigs nomierinošs krēms GENTLE SOOTHING INFINITY SERUM 30ML
1 x 12 mm Akvamarīns naturāls akmens rokassprādze -spēka un gudrības akmens
1 x 12 -14mm Rokasprādze naturālie akmeņi Turmalīns un rozā kvarcs mīlestības akmens
1 x Dabisks AKMENS tirģizs akmens svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x 11x 14mm Dabisks naturāls akmens korāls un DZI amulets
1 x Rakstīts maziņš maciņš
1 x 100% vilnas ādītas zeķītes
1 x Metaforiskas asociācijas kartes "Attiecības"
1 x Kārtis Laime V. Rateeva
1 x Maisiņi bižutērijai - rokassprādzēm
1 x INDIAN HENNA uzacu biotatuāž black
1 x 10-12mm Rokassprādze 7 čakras dabisks ametists un ahāts rokasprādze
1 x Visuma zīmes. 40 huligānu kārtis, kas palīdzēs ieskatīties nākotnē
1 x Metaforisku asociācijas karšu komplekts "Dzīves metafora"
1 x YL Raindrop Technique Kit Raindrop Tehnika
1 x Rakstīts maziņš maciņš
2 x YL Oils of Ancient Scripture Kit Bībeles eļļas
2 x SLIQUE BARS 6gab 210 g
1 x Adītas vilnas čībiņas 20cm
1 x Dabiskie auskari šiva acs - Miera un veselības akmens
1 x 12 mm Rokassprādze naturālie akmeņi tīgeracss un Dzi amulets- nodrošina labu miegu, pret depresi
1 x MARJORAM 15ml
2 x YL CLARY SAGE 15ml
1 x Ūdens strūklaka ar krāsainu apgaismojumu
1 x CIGEST & CLEANSE (PĀRTIKAS TRAUKU TĪRĪŠANA) 30gab
2 x Dabisks AKMENS karnelins akmens svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x Maria Galland 410 ķermeņa silueta krēms Body Shaping Cream
1 x Metaforiskas asociatīvās kartītes "Attiecību noslēpumi"
1 x Ķeramikas sevenīrs
1 x VIVASAN Veģetāriešu zupa Satur augu šķiedrvielas, vitamīnus C, D, E, B1, B6, B12, folskābi, m
1 x Sapņu ķērājs - liels
1 x Karaliskais skaistuma rullis sejai un kaklam jade
1 x GINGER 5ml
2 x YL Everyday Oils Kit 10 ĒTERISKĀS EĻĻAS UN MAISĪJUMIEM
1 x Young Living Dievišķā likteņa kolekcija Divine Destiny Collection
1 x Koka trīsturis masieris
1 x Metaforiskas asociatīvas kartes Bērnība
1 x Dabisks AKMENS rozā akmens svāstiņš Čakru dziedzināšana
1 x Guaša jade masieris
1 x Metaforiskas asociācijas kartes "Iespēju lāde" Julia Durymanova
1 x VIVASAN Fenheļa ēteriskā eļļa pretsāpju līdzeklis
1 x Maria galland 640 sērums Lift'Expert serum 30ml
1 x Koka lādītes ar metāla apdari
1 x Kartes "Ziedi runā" Natālija Sinjko
1 x Adītas viļņas zeķites 26 cm
1 x Mini transformācijas spēle
1 x Mēness orakuls K. Soljanka
1 x EUCALYPTUS GLOBULUS 15ml
1 x MARIA GALLAND Attīroša mālveida maska Masque souple / Creamy soft mask
2 x Adītie dūraiņi bērnam
1 x GRAPEFRUIT 15ml
1 x Pīta paplāte no bambusa 1gab
1 x COMFORTONE (zarnu mazgāšanai) 150gab
1 x 12 mm Rokassprādze dabisks akmens rodonīts Dzimtas spēks
1 x 12 mm Rokasprādze naturālie akmeņi Turmalīns mīlestības akmens
1 x Melnā akmens - hemotīts magnētiskās terapijas aproce
1 x Adītie dūraiņi
1 x Čības
1 x SLIQUE TEA CINNAMON OOLONG COCAO 25gab
1 x Rokasspādze
2 x Melna raga masieris - guaša
1 x Panno Roze
1 x VIVASAN Ēteriskā eļļa ģerānija fiziskai aktivitatei
1 x 100% vilnas ādītas zeķītes
1 x Metaforiskas asociatīvas kartes Dzēves rats
1 x Guāša masāžai skrubeklis
1 x 12 -14 mm Akmens dabisks lazurīts un melna lava
1 x Lādīte ar keramisku elementu
1 x JUNIPER 15ml
1 x Masāžas skrubeklis no stikla 3 in1
1 x Metaforiskas kārtis (mini spēle) "Afrodītes atmoda"
1 x IDAHO BLUE SPRUSE 5ml
2 x IDAHO BALSAM FIR 15ml
1 x YL Black Pepper Essential Oil MELNO PIPARU EĻĻA aktivizē un stimulē prātu 5ml
1 x Dabisks akmens amonits - laimes akmens
1 x Guaša masāžai skrubekļi sodalīts
1 x DETOXZĪME (DETOX) 180gab
1 x Talismans miers mājās 7cm
1 x Adītas viļņas zeķites 21 cm
1 x Naturāls rozā akmens (neliels defekts)- sejas masieris pret grumbām (kocinš)
1 x Karodziņi Ljung Ta
1 x LEMONGRASS 15ml
1 x 12 mm Rokassprādze naturālie akmeņi tīgeracss un Dzi amulets- nodrošina labu miegu, pret depresiju
1 x GERMAN CHAMOMILE 5ml
1 x Magnētiskā rokas sprādze Flower ar maisiņu
1 x Mēness kulons balts kvarcs
1 x Stiprinošs šampūns pret matu izkrišanu - Equilibra 300ml 98% dabīgs
1 x GERANIUM 15ml
2 x 10 mm Rokassprādze naturāls akmens Avanjurīns - tīras mīlestības akmens akmens
1 x OMEGAGAZE (Omega-3, vitamīns D3, CoQ10) 120gab
1 x Metaforiskas asociācijas kartes "Liktenīgi lēmumi"
1 x Trakas seksīgas mīlas piezīmes Oracle Cards klāj jaudīgus atgādinājumus, lai mīlētu sevi
1 x Medikomed ingvera ēteriskā eļļa (10ml)
1 x Iet pa dzīvi viegli - 20 psiholoģiskas kārtis
1 x Metaforiskas copes kārtis COPE
1 x Naturāls dabisks akmens amulets - kulons
1 x Koučunga resursa transformācijas spēle - Parasts brīnums autors Jūlija Durimanova
1 x Transformācijas spēle spēles "Atmoda"
1 x Maria Galland 411 modelejošs kermeņa koncentrāts Body Shaping Supplement 125ml
1 x INNER DEFENSE (DABAS ANTIBIOTIKAS) 30GAB
1 x ab / komplekts, dziedinošie kristāli
1 x YL Blue Tansy (Tanacetum annuum) ir slavena ar dārgu elitāro kosmētiku 5ml
1 x 12 mm Rokasspādze Sarkans dabisks ahāts nodrošina aizsardzību, veselību
1 x MULTIGREENS hlorofils 120gab
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Terpentīna dzeltena emulsija pēc Zalmanova 250 ml
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas