Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
      Acis
      Maskas
      Nobriedusi
      Problēmātiska
      Universāli līdzekļi
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Zelta padomi - čakru enerģijas līdzsvarošanai
€19.00
VIVASAN Toniks sejai ar tējas koku
[ton]
€26.60
€27.55

Bonusa Punki : 22. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.44

 Toniks ikdienas aprūpi taukainai, kombināciju un pinnes tendētas ādas. 
 
Ikdienas kopšanai taukainai, kombināciju un pinnes tendētas ādas.  Nodrošina dziļu tīrīšanu, ādas kopšana un aizsardzība.  Ir efektīvs antibakteriāls un dezinfekcijas efekts.  Novērš jaunības pinnes, pinnes, iekaisumu un kairinājumu. Atsvaidzina un tonizē ādu, īpaši pēc skūšanās.  Atbalsta dabas ādas funkcijas, atjauno to, atjauno un stiprina aizsargslāni skābes slāni.

 Tonizējoša Tējas koks ar tējas koks un Rosalyn - kā līdzekli ikdienas ādas kopšanai - papildina un bagātina produktu līnija VIVASAN "Tea Tree". Tā kā mūsu sejas katru dienu pakļauti kaitīgo ietekmi uz vidi, un nav šādu aizsardzību, kā mūsu ķermenī (apģērbu un apavu), mums jābūt īpaši uzmanīgiem, lai attīrītu, aizsargāt un rūpēties par viņu. Tonizējoša Tējas koks ar tējas koks un Rosalyn nodrošina visas šīs funkcijas uzreiz - tīrīšana, kopšana un aizsardzība, jaunākais ir "produkts trīsfāzu", kas ir viens pieteikums nodrošina trīs laika rezultātu.

 Pirmkārt, dziļā tīrīšana, kas atbrīvo ādu no dažādiem piesārņojuma: oglekļa, kvēpu, izplūdes, rūpnieciskās emisijas, uc, kā arī no tās pašas sebum, sviedru, uc Ja jums nav noņemt šos kaitīgas vielas, tad tas var izraisīt iekaisumu un kairinājumu uz ādas, līdz alerģiskas reakcijas un radīt kaitējumu aizsargājošu skābes slāni uz ādas, kas paver ceļu uz iekļūšanu dažādām infekcijām. 
Otrkārt, rūpīgi ādas kopšanai, kas ir tas, ka aktīvās sastāvdaļas ēterisko eļļu un Burvjlazdas ir uz ādas antibakteriāla, dezinfekcijas, nomierinoša un saskaņojot efektu, neradot kairinājumu un sausa āda. Кроме того, масло розалины успокаивает кожу. Turklāt naftas Rosaline nomierina ādu. Augsts saturs mitrinošu tonizējošo vielu (sorbīts, glicerīns, pentilenglikol) samazina nevēlamas sekas alkohola uz ādas un ievērojami uzlabo komforta oschuscheniy.Tonik ar tējas koks Tējas koks un Rosalyn veicina ādas atjaunošanos, uzlabo struktūru un ādas izskatu, novērš pinnes, pimples, iekaisumu, kairinājums, ādas toņus. 
Treškārt, aktīvā aizsardzība no ādas.  Ar pH 4,5-5,5, tonizējoša atjauno un uzlabo dabisko izskatu skābes slāni, kas nodrošina pilnīgu un uzticamu aizsardzību no ādas. 
Ēterisko eļļu tējas koka, tējas koks, Rosalyn sastāvs - pretiekaisuma, antibakteriāla, nomierinoša, mazina apsārtumu, kairinājumu un uz ādas iekaisumu, dezinficē problemātiskai ādai, uzlabo asins cirkulāciju.  Pievienojot tonizējošu Rosaline eļļu, jo tā augsto pretmikrobu aktivitātes.

Lavandas ēteriskā eļļa stimulē sadzīšanu ādas mikro traumas.

ekstrakts ir savelkoša, veicina kontrakcijas un noslēguma poras un tauku dziedzeri, un tādējādi samazina pārmērīgu zhirootdeleniya. Turklāt, raganu lazda ekstrakts lieliski tonizē ādu.

 Glicerīns, kas ir lielisks mīkstinošs un mitrinošs, uzlabo tvirtumu un elastību. Он Tas novērš nepatīkamu sajūtu hermētiskumu un ādas sausumu un aizsargā to no kaitīgiem vides faktoriem.

 Sorbitols, propilēnglikols - moisturizers, regulēt ūdens līdzsvaru ādā, lai veidotu aizsargplēvi uz ādas un aizsargā pret sausumu, sniedzot ādas maigumu un elastību.

Tonizējoša Tējas koks ar tējas koks un Rosalyn piemērota visu vecumu, bet īpaši ieteicams pusaudžiem ar ādas problēmām - ātri novērš novecošanās ādas izsitumi. Ideāli piemērots kombinācijā un taukainai ādai problēmu.  Bez konservantiem. 
 
 
Pieteikums: No rīta un vakarā, piemēro iepriekš mazgāju jūsu sejas vai ķermeņa ar vates tamponu. 
 
Sastāvdaļas: 
ūdens, alkohola denaturēšana, propilēnglikols., glicerīns, sorbitols, tējas koka ēteriskā eļļa, tējas koks ēteriskā eļļa, ēteriskās eļļas Rosalyn, lavandas ēteriskās eļļas, raganu lazda ekstrakts, pentilenglikol, PEG-40 rīcineļļa gidroginezirovannoe, tridetset-9, smaržas smaržas, butilēna glikols.

 

 

Tilpums: 20 ml  

Prece tiek pievienota katalogam Friday 08 February, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Ražotajs
VIVASAN
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem VIVASAN Toniks sejai ar tējas koku
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas