Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
      Ārstnieciski balzāmi un krēmi
      Intīmas vietas
      Kāju kopšana
      Problemvietas
      Tepentīna vannas
      Viss ķermenis
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Zelta padomi - čakru enerģijas līdzsvarošanai
€19.00
VIVASAN Balzams "San Rocco" palīdz ar niezi, iekaisumu, psoriāze, dermatīts
[BAR]
€28.00

Bonusa Punki : 23. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.46

Untitled document

 Vecais balzams, kas palīdz ar dažādām ādas problēmām - nieze, iekaisums, alerģijas, psoriāze, dermatīts, čūlas, apdegumus, utt 
 
Vārds balzams San Rocco saistīts ar nosaukumu svētais visos Itālijas, kas ir attēlots uz iepakojuma.

 San Rocco, vai Saint Roch vēl revered ar Romas katoļu baznīcas kā dziednieks no mēra, pastāvīgi posta Eiropu. San Rocco tiek uzskatīts patrons ceļotājiem, farmaceitiem, ārstiem, dārznieki, slimnīcām, ieslodzītajiem, suņiem un mājlopus, aizsargā pacientu kā ​​mēri, holēru, trakumsērgas un pēdu slimībām.  Saskaņā ar leģendu Rocco dzimis apmēram 30 vai 40 gadiem no 14.gs., Montpellier (Francija), dēls gubernators.  Dzimšanas brīdī Kungs to teica sarkanu krustu uz krūtīm, kurš vēlāk bija brīnumains. Pēc viņa vecāki nomira jauneklis iedeva visus viņa īpašumus, lai nabadzīgajiem un apģērbu Svētceļnieks (Svētceļnieks) devās uz Itāliju, kur šajā laikā nelaime bija nikns. Laikā savu svētceļojumu uz valsti Roko ārstē mēris upuru garšaugus un karājas krustu.  Un mēris atkāpās pirms viņa - slims brīnumaini atgūt. Izārstēt tik simtiem desmitiem cilvēku, Rocco dēļ atvērta brūce uz viņa kājas, viņš bija nolīdzis mēris un devās mežā, lai mirst pamestu būdu.  Suns izglābis no tuvējā pils, kas celta viņam ēdienu un licking tās brūces.  Dziedināti svētais atgriezies Francijā, kur viņš neatzīst un ieslodzīts kā spiegs.  5 ilgus gadus viņš pavadīja cietumā, galvenais, kas bija viņa paša tēvocis, nekad neatklājot savu dižciltīgs. 1378 viņš tika atrasts miris šūnā, un ap to bija dīvaini mirdzumu.  Pēc nāves Rocco all beidzot redzēja brīnumaino krustu uz krūtīm, un sapratu, kas tas bija. Roko paziņoja par svēto, un 16.augustā - dienu Sv Rocco. Jo 1414 mēris izcēlās pilsētā, un pilsētas tēvi aicināja cilvēkus lūgties, lai St Rocco.  Sāka visu procesija par godu svētajam, un patiešām nelaime pārtrauca. Jo 1485, tad Saint Rocco relikvijas tika nozagta no Montpellier venēcieši un cēla uz Venēciju, lai saglabātu savu dzimtajā no pastāvīga draudu mēris.  Venēcija, jo tā saistību ar Austrumiem, kur tā nāk no inficēšanās, bija viens no pirmajiem upuriem mēra epidēmiju, un pilsēta tika overwhelmed cīņā pret "melno nāvi".  Par godu šim notikumam Venēcijā un tika uzcelta Scuola (baznīca) San Rocco, kur venēciešiem lūdzās pateicībā par atbrīvošanu no mēra, un kas vēl tur, relikvijas San Rocco. Attēls San Rocco tiek uzskatīts unikāls, jo tas vienmēr ir attēlota ar suni, un uz brūces roka norāda mēris vietas uz viņa kreisā ceļgala, kas nebija izplatītas laikā.

 Par balzams San Rocco pamats devās uz zāli, kas saskaņā ar leģendu par St Roch ārstēto pacientu. Balzams San Rocco ir īpašs aktīvs komplekss, kas palīdz ar niezi, iekaisumu, psoriāze, dermatīts uc

Tējas koka eļļa ir efektīvs pretvīrusu un pretsēnīšu. PAR bet attīra un dezinficē brūces, ir brūces dzīšanas rīcību traumu un samazināšanu, novērš ādas sēnīšu bojājumi, ekzēma, novērš niezi, pietūkumu, kukaiņu kodumi, brūču herpes vezikulām. 
Ģerānijas eļļa satur Geraniol, Citronellol, geraniltiglinat, tāpēc antiseptiska, anti-novecošanās un tonizējoša, veicina šūnu atjaunošanos, novērš izsitumus, pinnes, ekzēma, pīlings. Gurķu mētra eļļa ir avots gamma linolēnskābes. 
Glicīns bagāts avots sojas proteīna, stiprina lipīdu barjeru uz ādas, pasargā no mobilitātes kolagēna šķiedru, ir spēcīgs mitrinošu efektu, mīkstina ādu un veicina šūnu atjaunošanos.  
Izraksts trehtsvetoy vijolītes (atraitnītēm), kas ir šo augu saknes ir: Violin alkaloīdi, saponīni, zālē - C vitamīns, salicilskābe, sāls, vīnskābe, gļotas.  Alts trīskrāsains ekstrakts mīkstinošs, pretiekaisuma, dzīšana, anti-alerģiskas iedarbība, pozitīva ietekme aprūpē iekaisušas un zvīņaina āda ar pinnes. 
Echinacea purpurea ekstrakts satur kompleksu bioloģiski aktīvās vielas, kas antibakteriālas, pretsēnīšu, imūnmodulējošu iedarbību. Echinacea ekstrakts n rimenyaetsya pinnes, lai attīrītu brūces, čūlas, un apdegumiem. 
Kliņģerīte ekstrakts satur rūgtās vielas, gļotas (2,5%), organiskās skābes (ābolskābe un salicilskābe), ēteriskās eļļas, beta-karotīnu, C vitamīnu, flavonoīdus, bioflavonoīdiem, saponīni, miecvielas, sveķi (virs 3%), inulīns.  Viņš ir baktericīda, pretsēnīšu, brūču dzīšanu, savelkoša, veicina audu atjaunošanos.  Kosmētikā tas tiek izmantots kā efektīvs mitrinošs un toniku sausai un novecošanos ādas, pinnes, sarežģīts strutaina infekcija.
Salmu puķe ekstrakts satur ēterisko eļļu, flavonoīdus, askorbīnskābe, vitamīns K, un rūgti miecvielas, uc Tas nomierina ādu.
Asinszāle ekstrakts ir bagāts ar ēterisko eļļu (Azulene, holīna), flavonoīdu (izokvertsetin, rutīns, quercetin), gaistošo, rūgto ieguves vielu, C vitamīnu un karotīnu. 
Saulespuķu eļļa, kas satur līdz 45% tauku, 27% ​​ogļhidrātu, 13-20% olbaltumvielas, chlorogenic skābes, miecvielas, karotinoīdu, fosfolipīdu, citronskābes un vīnskābes skābes, veicina epithelialization no brūces. Īpaša loma tiek piešķirta Balsam fosfolipīdiem.  Tie stājas dziļākos ādas slāņos un taukos šķīstošo bioloģiski aktīvo vielu, kas ir daļa no balzams, mitrina un aizsargā to no atūdeņošanās.  Paredz pakāpenisku iekļūšanu aktīvo vielu ādā. Fosfolipīdi pagarināt ietekmi uz citām aktīvajām vielām balzams atjauno vielmaiņu un aizsargājošo funkciju ādu.
Bisabols - ir viena no aktīvākajām sastāvdaļām kumelīšu eļļas.  Tā atbrīvo ādas iekaisumu un novēršot iekaisumu, nomierina viņu, stimulē šūnu reģenerāciju.  Alantoīns mitrina un mīkstina ādu, stimulē brūču sadzīšanu un epidermas šūnu atjaunošanos.
Burkānu eļļa - viens no labākajiem eļļu novecošanās ādas. Mitrina ādu, aizsargājot to no priekšlaicīgas novecošanās, bet arī atbalsta sviedru un tauku dziedzeri.  Ieteicama sausai un bojātas ādas lobīšanos ar dažādiem stimuliem, kā arī apdegumus, psoriāzi un ekzēmu.  Bagāta ar vitamīniem A un E. 
E vitamīns (tokoferilacetāts) - spēcīgs antioksidants. Tas nostiprina šūnu membrānu, palēnina ādas novecošanu, stimulē ādas elpošanu un asinsriti, mitrina un baro ādu, mazina iekaisumu un kairinājumu.
A vitamīns (Retinyl Palmitate), kā arī antioksidants, palēnina ādas novecošanos, normalizē kolagēna sintēzi, veicina šūnu atjaunošanos, uzlabo ādas elastību un izlīdzina smalkās līnijas un grumbiņas, mitrina un novērš ādas sausumu un ādas raupjumu, uzlabo ādas imunitāti un stabilizē barjeras funkciju ādu. 
 
Pielietojuma jomas: 
• •  sausa, jutīga, kairināta, iekaisušas un sarkanas ādas 
• pinnes, aukstumpumpas, sasitumiem 
• sastiepu locītavas, artrīts, un artrīts, neirīts un neiralģijas 
• piemērots masāžai 
 
Rīcība: 
• ir pīlings efekts, novērš coarsening ādas 
  mitrina, mīkstina un baro sausu ādu 
• aizsargā ādu no UV stariem

 

 

Lietošana: Dažas reizes dienā likt uz bojātās ādas.

 Sastāvs: tējas koka eļļa, ģerāniju eļļa, gurķu mētra eļļa, glicīns sojas ekstrakti: Viola tricolor, Echinacea, kliņģerīte, salmu puķe, asinszāles, burkāni, saulespuķu eļļa, bisabols, fosfolipīdus, pienskābe, serīns, nātrija laktāts, TEA-laktāta , urīnviela, sphingolipids, beta-karotīnu, burkānu eļļa, alantoīns, E vitamīns, citronskābe, askorbīnskābe.

Tilpums: 50 ml 

Prece tiek pievienota katalogam Friday 08 February, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Ražotajs
VIVASAN
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem VIVASAN Balzams "San Rocco" palīdz ar niezi, iekaisumu, psoriāze, dermatīts
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas