Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Silver stop losjons matiem pret sirmumu 200ml
€19.00
Energy Group Vironal – preparāts ar plašu ietekmes spektru VIRONAL
[vit]
€35.51

Bonusa Punki : 29. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.59

Vironal – tas ir reģenerējošs preparāts ar plašu ietekmes spektru, izgatavots no augiem, atbilstoši mūsdienu sasniegumiem fitoterapijā, psihotronikā, kristālterapijā un biorezonansē. Vironal ,pirmkārt, jau ietekmē plaušu meridiānu un liesu. Tipiskākie simptomi, kuri liecina par enerģētiskā līdzsvara izjaukšanu plaušu meridiānā ir: elpošanas traucējumi, klepus, sāpes kaklā, svīšana, diskomforts un daudzi citi iemesli. Pateicoties vienreizējajai augu kombinācijai, kristālu enerģijai un homeopātiskajām sastāvdaļām ir izveidots šis preparāts, kurš palīdz cilvēkiem veiksmīgi cīnīties ar dažādām vīrusu un baktēriju infekcijām.

Svarīgākās plaušu funkcijas ir elpošana un dzīvības enerģijas veidošana. Plaušas ar elpošanas ceļiem ir savienotas ar apkārtējo pasauli. Elpošanas ceļu veido deguna dobums, mutes dobums, trahejas un bronhi. Tieši šeit tad arī mūsu organisms sastopas ar “nelūgtajiem viesiem”, kuri brīvi izplatās pa gaisu un ir par iemeslu visdažādāko elpošanas ceļu saslimšanas gadījumiem.

Vīrusi ir izveidojuši savu impēriju - neticami bagātīgu gan skaita zinā, gan dažādībā. Tieši vīrusi ir par iemeslu ļoti daudzām slimībām, piemēram, tādām kā gripa un pat visparastākā saaukstēšanās. Ir zināmi pat vairāk kā divsimt veidu tādu vīrusu, kas ir tieši gripas izraisītāji. Visi līdzšinējie mēģinājumi farmācijas rūpniecībā sintezēt efektīvu pretvīrusu medikamentu, bija neveiksmīgi. Iemesls tam ir tas, ka viss, kas iznīcina vīrusus, iznīcina arī šūnu audus. Tādēļ ir nepieciešams pieņemt daudz efektīvāku pozīciju, lai spētu palīdzēt visam organismam.

Par pirmo “aizsardzības līniju”, cīņā ar vīrusiem, kalpo mandeles. Mandeļu likvidēšana samazina imunitāti un rada traucējumus organisma stabilitātē. Mandeļu pietūkums var būt pat salīdzinoši bīstams, un, ja to neārstē jau laicīgi, tad var rasties pat tādi sarežģījumi kā reimatisma pazīmes, abscess, asins saindēšanās un plaušu karsonis. Mandeļu palielināšanās mūsdienās jau ir kļuvusi par pierastu parādību, kā arī tā var būt alerģiskā izpausme.

Gripas saslimšanas gadījumā vajadzētu izvairīties no tādu produktu lietošanas, kuri organismā veido lielu daudzumu skābju, piemēram, saldumus. Vairāk būtu ieteicams lietot šķidrumus un vitamīnu”C”.

Dziedniecības brūnvālītes (Sanguisorba officinalis): pateicoties savai antibakteriālajai un antivīrusu iedarbībai tiek izmantota kā temperatūru pazeminošs līdzeklis, balsenes iekaisuma un tonsilīta gadījumā, plaušu slimībām, spēj novērst smaganu asiņošanu mutes dobumā un zarnu traktā, palīdz arī caurejas gadījumā.

Ziemas liepa (Tilia cordata): satur flavonoīdi, gļotas un ētera eļļu, piemīt sviedrējošas, urīndzenošas, spazmolītiskas un žultsdzenošas īpašības, lieto kā temperatūru pazeminošu līdzekli, kā arī drudža gadījumā.

Mazie mārsili (Thymus serpyllum): šis līdzeklis satur fenolus, tādēļ tam piemīt īpaši izteiktas antiseptiskas un dezinficējošas īpašības, efektīva iedarbība uz salmonellu, stafilokokiem un streptokokiem, tā spazmolītisku iedarbību izmanto traheju, bronhu slimību gadījumā, klepus gadījumā, palīdz arī pie jostas rozes.

Lakrica (Glycirrhiza glabra): efektīvs līdzeklis, atvieglo atklepošanos, palīdz sausa klepus gadījumā, izmanto kuņģa čūlas gadījumā un divpadsmitpirkstu zarnai, kā dezoksikortikoīdie pretiekaisuma līdzekli, izmanto reimatisma un podagras gadījumā.

Benediktdadži (Cnicus benedictus): piemīt antibakteriāla un pretvīrusu iedarbība, tieši antiseptiskās īpašības normalizē zarnās rūgšanas un pūšanas procesu, ietekmi uz metabolismu atstāj sāls kalcijs, magnijs, kālijs.

Dziedniecības pātaines (Betonica officinalis): palīdz bronhiālās astmas gadījumā, bakteriālo iekaisumu gadījumos, tiek uzskatīts par nepārspējamu līdzekli gremošanas traucējumu gadījumā, palīdz pie zarnu asiņošanas, darbojās sedatīvi centrālās nervu sistēmas traucējumu gadījumā (nervozitāte, bezmiegs) un pie onkoloģijas.

Mārrutki (Armoracia rusticana): satur fitonoīdus, piemīt antiseptiskas īpašības, normalizē zarnu mikrofloru, lieliski attīra bronhus no gļotām.

Helēna alantes (Inula helenium): piemīt izteikta atkrēpošanas iedarbība, šī līdzekļa lieliskā pretiekaisuma iedarbība tiek izmantota zarnu iekaisumu ārstēšanai, palīdz arī dispepsiju gadījumā, pie metiorisma un spazmām, izmanto cukura diabēta un dažādu gļotu apvalku iekaisumu gadījumos.

Lielais kapucīns (Tropaeolum majus): satur dabīgas antibakteriālas sastāvdaļas, kuras pat vismazākās koncentrācijas veidā iedarbojas uz 46 veida baktērijām, piemēram, Staphylococcus, kā arī Proteus vulgaris, Escherichia coli, salmonellu un citām baktērijām.

Hinīnkoks (Cinchona officinalis): satur hinīnu, kurš kā protoplazmas inde uzvar dažādus infekcijas slimību izraisītājus, īpaši drudža izraisītājus, izmanto malārijas un citu infekcijas slimību gadījumā, kurām raksturīga paaugstināta temperatūra un drudzis. Avotkreses (Nasturtium officinale): satur jodu un lielu daudzumu dažādu vitamīnu, izmanto aknu slimību gadījumā, dzeltenās kaites vai liesas ārstēšanā, dažādu vīrusu izraisītu slimību ārstēšanā, saaukstēšanās gadījumā.

Deviņvīruspēks (Verbascum thapsiforme): mazina bronhu spazmas, piemīt pretiekaisuma iedarbība, lieliski palīdz bronhiālās astmas gadījumā, kā arī mokoša klepus gadījumā, uzlabo liesas darbību un ftimusa dziedzera darbību.

Lielās krastkaņepes (Eupatorium cannabinum): efektīvs līdzeklis gripas ārstēšanai, vīrusu izraisīto slimību ārstēšanā, piemīt sviedrējoša iedarbība.

Gumijsveķu mira (Gummircsina myrrha): piemīt vispārējs stimulējoša iedarbība, kā arī pretiekaisuma iedarbība, kā atkrēpošanās un antiseptisks līdzeklis tiek izmantots kakla iekaisumu gadījumos, čūlām, kuras izveidojušās mutes dobumā, kataru un plaušu infekciju gadījumā.

Ķiploki (Allium sativum): satur minerālvielas un lielu daudzumu joda, sēra savienojumiem piemīt lieliska antibakteriāla un pretsēnīšu iedarbība, jo no 560 zeltainā stafilakoka veidiem ķiploks iznīcina vairāk kā 500 veidus.

Dārza petūnija (Petunia hybrida): satur stereoīdu vielas, kurām piemīt imunitāti stimulējošs efekts, ir apstiprināta arī antibakteriālā un antivīrusu iedarbība, īpaši efektīvi cīnās ar gripu, piemēram, Ą un Ā grupas, uzlabo arī centrālās nervu sistēmas darbību.

Dzintars: piemīt sedatīva iedarbība, stimulē pfimusa dziedzera darbību un uzlabo imunitāti, pateicoties antimikrobu piemītošajai īpašībai izmanto kā temperatūru pazeminošu līdzekli, plaušu un locītavu iekaisuma gadījumā, urīnceļu iekaisuma gadījumā, palīdz sāpīgu menstruāciju gadījumā.

Malahīts (Ńu2ŃĪ3/ĪĶ/2): pateicoties lieliskajām reģenerējošajām, antibakteriālajām un antimikrobu īpašībām tiek lietots dažādu iekaisumu ārstēšanā, palīdz cīnīties pret reimatismu, aknu, liesas un plaušu slimībām.

Jašma (SiĪ2): galvenokārt tiek izmantota ginekoloģiski un uroloģiski patoloģisku slimību ārstēšanā, uzlabo aknu, liesas, virsnieru darbību, piemīt pretsēnīšu iedarbība.

Carneolum (SiĪ2): izmanto saaukstēšanās gadījumā, dažādu infekciju slimību ārstēšanā un asins slimību ārstēšanā.

Sudrabs (Ąg): piemīt antibakteriālas īpašības un tiek izmantots dažādu infekcijas slimību gadījumā, paaugstinātas temperatūras gadījumā, arī ekzēmām, atjauno šūnas, aizkavē to pirmslaicīgu novecošanu.

Chromitum (FåŃr2Ī4): sekmē insulīna izstrādi aizkuņģa dziedzerī un pielieto cukura diabēta arestēšanai.

Visu efektīvo augu izejvielu un informatīvo izejvielu kompleksu - preparātu Vironal - var izmantot ne tikai profilaksei, bet arī dažādām vīrusu un baktēriju izraisītām infekcijām, piemēram, gripas, angīnas, paaugstinātas temperatūras, saaukstēšanās, sinusitu gadījumā, kā arī kā sviedrējošo līdzekli, elpceļu infekcijas slimībām, sausa klepus ārstēšanā, imunitātes un limfātiskās sistēmas uzlabošanai.

Vironal ļoti efektīvi un labi tiek lietots vienlaicīgi ar antibiotiķiem, potencēšot tos un neitralizējot to blakus kaitīgo mijiedarbību.

Reģenerācijas process un dozēšana: 

 

 Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt (apmēram 21 reizi). Tā rezultātā notiek informatīvo sastāvdaļu dinamizācija, un preparāts tādējādi paaugstina savu efektivitāti.

Jālieto preparātu: 3-9 pilieni 1-3 reizes dienā pusstundu pirms vai pēc ēšanas, tieši pēc lietošanas neuzdzerot, bet visas reģenerācijas laikā paaugstinot šķidruma uzņemšanas daudzumu organisma detoksikācijas procesa uzturēšanai.; bērniem no 3 gadu vecuma pa 3 pilieniem dienā; ; bērniem no 12 gadu vecuma pa 9 pilieniem dienā.

Grūtniecības laikā nelietojiet nekādus reģeneratīvos preparātus bez konsultēšanās ar ārstu.

Īslaicīgas pasliktināšanās gadījumā devu jāsamazina līdz brīdim, kad pasliktināšanās izzūd, pēc tam atkal jālieto sākotnējā deva, jo runa iet par atgriezenisku reģenerācijas procesu, kura laikā var parādīties agrāk pārciestu slimību pazīmes. Šāda parādība ir tikai pozitīva organisma reakcija!

Vienmēr pēc 3 nedēļu lietošanas uz 1 nedēļu preparātu jāpārtrauc lietot. Smagos gadījumos no sākuma ieteicams lietot mazākas devas.

Atsevišķos gadījumos reģenerācijai pietiek ar 1 kursu, t.i. 1 mēneša devu, ieskaitot nedēļas pārtraukumu, bet smagos gadījumos – vairāk (no 3-7 kursiem).

30 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
1 x Energy Group Skeletīns - locītavu un mugurkaula sāpju gadījumā SKELETIN
1 x Energy Group Probiobsans - labvēlīga iedarbība uz gremošanu PROBIOSAN
1 x Energy Group Celetīns CELI
1 x Energy Group Stimarals - plaša spektra pielietošanas preparāts STIMARAL
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Vironal – preparāts ar plašu ietekmes spektru VIRONAL
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas