Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Higiēnas līdzeklis kārpu, sausu klepu un papilomu likvidēšanai "Clandestine-papillomas" 1,2ml
€1.90
Energy Group Regalens - plašas iedarbības reģenerācijas preparāts REGALEN
[reg]
€35.51

Bonusa Punki : 29. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.59

Regalen – tas ir plašas iedarbības reģenerācijas preparāts, kurš izgatavots no augiem atbilstoši   mūsdienu sasniegumiem fitoterapijas, psihotronikas, kristālterapijas un biorezonansas jomās.

Regalen iedarbojas, pirmkārt, uz aknu meridiānu, žultspūšļa meridiānu , trijiem izstarotājiem (sildītājiem) un uz sekām, kuras rodas šo orgānu nepietiekamas darbības (funkcionēšanas) rezultātā.

Aknas ir cilvēka svarīgākais detoksikācijas orgāns. Tās filtrē asinis, novadot toksīnus, kontrolē cukura, olbaltumvielu un tauku daudzumu asinīs, izstrādājot enzīmus un žulti, kas nepieciešams tauku pārstrādāšanai zarnās. Kopā ar žultspūsli ir “apsargu pāris”, kas nodrošina mūsu iekšējās vides tīrību.

Tomēr, organisma detoksikācija nevar noritēt pilnīgi, ja zarnu funkcionēšana nav kārtībā. Pēdējie pētījumi rāda, ja mēs pārēdamies un lietojam lielu dzīvnieku produktu daudzumu, tad ir liela riska iespēja saslimt ar vēzi vai cita veida slimībām. Pārēdoties, mēs radam ideālu vidi, kur dzīvot patogēniem mikroorganismiem, īpaši jau zarnās. Ēdiens nepaspēj iziet caur fermentatīvo apstrādi, kā rezultātā aktivizējas pūšanas procesi. Zarnu gļotu apvalkā radušies toksīni, fizioloģisko funkciju traucējumu gadījumā, ko izraisa aknu nepareiza darbība un radusies pūšana, notiek  pretēja iesūkšana. Organisms vairs nespēj veikt detoksikāciju, un produkti, kas rodas vielu apmaiņas procesā, sāk krāties dažādos orgānos un to sistēmās, īpaši tauku audos, locītavās un limfmezglos. Zarnu nepietiekama funkcionēšana nozīmē sliktu mikroorganismu uztveršanu, līdz ar to arī vitamīnu uztveršanu.

Ja mūsu organisms normāli funkcionē, tas spēj no kvalitatīvas barības izvēlēties sev visas nepieciešamās vielas. Lietojot lielu vitamīnu apjomu mēs pārslogojam ar tiem savu organismu un novājinām to dabīgās funkcijas.

   Savādāk ir, ja mēs novēršam iemeslus un uzturam pareizu orgānu darbības režīmu ar dabīgās enerģētiskās sistēmas darbības palīdzību, kā rezultātā iegūstam maksimālu organisma reģenerāciju. Te liela nozīme ir rūgtām vielām, kuras mēs savā barībā aizstājam ar cukuru. Žults ir rūgta, tāpēc tieši rūgtās vielas, tiekot mūsu organismā, uzlabo aknu funkcionēšanu. Senajos laikos cilvēki zināja, ka rūgtās vielas uzlabo gremošanu, un katrā ilgdzīvošanas eleksīrā tās bija plaši iekļautas. Rūgtās vielas, kas ir pārbaudīts jau gadsimtiem, spēlē reģenerējošu lomu organismā. Lielākoties daudzu alerģisko slimību, ekzēmu, dažādu izsitumu un citu civilizāciju slimību iemesls ir nepietiekama aknu, žultspūšļa un nieru funkcionēšana. Rūgtās vielas uztur paaugstinātu antialergēnu rašanos aknās un organisma detoksikāciju, kas palīdz likvidēt problēmu. Veikt organisma detoksikāciju nozīmē padarīt to jaunāku

Lielā strutene (Chelidonium majus): tiek izmantota smagos nieru vai žultspūšļa saslimšanas gadījumos, žults akmeņu gadījumā, noņem sāpes kuņģa-zarnu traktā, atvieglo astmas lēkmes, efektīvi palīdz ekzēmas gadījumā, alerģijai, eksperimentāli pierādīts, ka šis līdzeklis neizraisa audzējus un tam piemīt pretmikobu iedarbība.

Ārstniecības dadzis (Agrimonia eupatoria): pielieto kuņģa un zarnu iekaisumu gadījumos, žultspūšļa hronisko slimību gadījumā, palīdz pie metaboliskiem traucējumiem, sirds nepietiekamības un noguruma gadījumos.

Lakstaugu ceļmalīte (Plantago lanceolata): tiek izmantota, pirmkārt, jau tad, ja ir hroniska rakstura traucējumi augšējos elpošanas ceļos, aknu vai žultspūšļa saslimšanu gadījumā, piemēram, dzeltenās kaites vai žults akmeņu gadījumā, satur hermāniju, kurš iedarbojas antimikotiski.

Sīpoliņu akmeņlauzīte (Saxifraga granulata): tiek izmantota žults vai nieru akmeņu gadījumā, tai piemīt žultsdzenošs efekts, palīdz reģenerēties šūnām, nieru, liesas, ādas slimību gadījumā, piemēram, akne, kā arī pie metabolisma traucējumiem un sēnīšu slimībām.

Meža retējs (Potentilla erecta): lieto kuņģa gļotādas iekaisuma gadījumā, tievās zarnas, caurejas, iekšējiem asins izplūdumiem kunģa-zarnu traktā, uztur aknu darbību un tai piemīt stipra antibakteriālā iedarbība.

Mārdadži (Silybum marianum): - sēklas – lielisks līdzeklis gandrīz visu aknas un žultspūšļa slimību ārstēšanai, reģenerē un aizsargā aknas, šūnas, piemīt temperatūru pazeminošas īpašības, satur lielu daudzumu sēra.

Genciānas (Gentiana lutea):piemīt vēderu mīkstinoša iedarbība pie metiorisma, pielieto pie nepietiekamas žultspūšļa un aknu darbības, piemīt  vispārējas tonizējošas īpašības un neirostimulējošas iedarbības, piemīt spēja radīt sarkanos un baltos asinsķermenīšus.

Ārstnieciskā pienene (Taraxacum officinale): lieto aknu, žultspūšļa, liesas, aizkuņģa dziedzera un nieru slimību gadījumā, uzlabo gremošanas sistēmu, ļoti efektīva cukura diabēta gadījumā, dzeltenās kaites un ādas slimībām.

Īstās madaras (Galium verum): pozitīvi iespaido limfātisko sistēmu, liesas darbību, aknu un nieru darbību, izmanto kā diurētisku un spazmolītisku līdzekli.

Zemtekas (Veronica officinalis): ir diurētisks līdzeklis, attīra asinis, samazina holesterīna līmeni asinīs, lieto aknu un liesas slimību laikā un pie ekzēmām.

Klinšu noragas (Pimpinella saxifraga): stimulē kuņģa sulas izdalīšanos, lieto «sausa» bronhīta laikā, pie urīnpūšļa akmeņiem, pie gļotādas iekaisumiem mutes dobumā.

Parastās marubijas (Marrubium vulgare): efektīva pie iekšējiem iekaisuma procesiem, pie peptiskās čūlas, pie sirds aritmijas, pie caurejas, elpošanas ceļu, žultspūšļa un  aknu slimību gadījumos.

Vērmele (Artemisia abrotanum): stimulē kuņģa sulas izdalīšanos, aknas funkciju un kopējo metabolismu, efektīva paaugstinātas temperatūras gadījumā, pie sirds slimībām un mikozām.

Izteiktās augu un informatīvo sastāvdaļu kompleksa detoksikācijas un reģenerējošās īpašības efektīvi lietojams alerģiju, ekzēmu, mikrosporijas, astmas un hronisku šo  slimību ārstēšanā, gremošanas traucējumu gadījumā, pie žultspūšļa traucējumiem, žultsakmeņu gadījumā, pie metiorisma un vispārēja noguruma stāvokļa gadījumā , kā arī aknu reģenerācijai pēc infekciju slimībām,  piemēram, pēc dzeltenās kaites, mononukleozes  u.c..

 Dabīgo vielu spēcīgo detoksikācijas ietekmi var lietot šūnu detoksikācijai un reģenerācijai, kā arī onkoloģisko slimību profilaksei, kopējai ķermeņa reģenerācijai.

Reģenerācijas process un dozēšana: 

Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt (apmēram 21 reizi). Tā rezultātā notiek informatīvo sastāvdaļu dinamizācija, un preparāts tādējādi paaugstina savu efektivitāti.

Jālieto preparātu: 3-9 pilieni 1-3 reizes dienā pusstundu pirms vai pēc ēšanas, tieši pēc lietošanas neuzdzerot, bet visas reģenerācijas laikā paaugstinot šķidruma uzņemšanas daudzumu organisma detoksikācijas procesa uzturēšanai.; bērniem no 3 gadu vecuma pa 3 pilieniem dienā; ; bērniem no 12 gadu vecuma pa 9 pilieniem dienā.

Grūtniecības laikā nelietojiet nekādus reģeneratīvos preparātus bez konsultēšanās ar ārstu.

Īslaicīgas pasliktināšanās gadījumā devu jāsamazina līdz brīdim, kad pasliktināšanās izzūd, pēc tam atkal jālieto sākotnējā deva, jo runa iet par atgriezenisku reģenerācijas procesu, kura laikā var parādīties agrāk pārciestu slimību pazīmes. Šāda parādība ir tikai pozitīva organisma reakcija!

Vienmēr pēc 3 nedēļu lietošanas uz 1 nedēļu preparātu jāpārtrauc lietot. Smagos gadījumos no sākuma ieteicams lietot mazākas devas.

Atsevišķos gadījumos reģenerācijai pietiek ar 1 kursu, t.i. 1 mēneša devu, ieskaitot nedēļas pārtraukumu, bet smagos gadījumos – vairāk (no 3-7 kursiem).

30 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Regalens - plašas iedarbības reģenerācijas preparāts REGALEN
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas