Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Vitaoleum balzam zāles un ēteriskās eļļas 50ml
€11.99
Energy Group Fitominerāls - optimāls līdzeklis reģenerācijai un pareizai šūnu darbībai FYTOMINERAL
[ft]
€38.02

Bonusa Punki : 31. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.63

FYTOMINERAL Bioinformatīvs, koncentrēts preparāts no naturāliem kolloidiem minerāliem. Iegūts no terciāra perioda augiem (terciāra periods bija pirms 70 milj.- 2 milj. gadu). Augu izcelsmes kolloidalie minerāli nodrošina uzsūkšanās spējas organismā līdz 98%. Šis produkts satur vairāk nekā 64 koloidālos minerālus aktīvā formā. Preparāts “Fytomineral” nodrošina organismam 8 dzīvībai svarīgākos minerālus un mikroelementus: kalciju, magniju, kāliju, cinku, varu, hromu, selēnu un mangānu. Cilvēka organisms lieliski uzņem koloidālos minerālus un to uzņemšana organismā nodrošina pilnvērtīgāku vitamīnu un barības vielu uzņemšanu.

Preparāts “Fytomineral” ir optimāls līdzeklis reģenerācijai un pareizai šūnu darbībai. “Fytomineral” – enerģijas avots dzīvībai un spēkam. Šīs minerālās vielas ir vajadzīgas veselīgam izskatam, optimālam fiziskam spēkam un prāta spējām, veselīgai nervu sistēmai un labai imunitātei. Šīs dzīvībai svarīgās vielas ieņem svarīgu vietu mūsu organismā. Šie minerāli ir fermentu, hormonu, vitamīnu, olbaltumu, eritrocītu sastāvā un nodrošina: - stabilu kaulu un zobu augšanu; - ātru brūču sadzīšanu; - optimālu sirds un muskuļu darbību; - nevainojamu nieru darbību; - labu dzelzs uzņemšanu; - ādas skaistumu, matu spīdumu, nagu un saistaudu stiprumu; - šūnu elpošanu un asins apgādi; - stipru imūno sistēmu; - labas seksuālās funkcijas; - veselīgu nervu sistēmu un vieglāku stresu pārvarēšanu; - veselīgu miegu un optimismu. Minerālu nepietiekamība attīstās nepatīkamās, dzīvībai draudošās slimībās, piemēram, osteoporoze (kaulu miekšķēšanās, it sevišķi sievietēm klimakteriskā un pēcklimakteriskā periodā, kad pazeminās hormonu līmenis asinīs, līdz ar to kaulu sistēma zaudē kalciju), sirds ritma traucējumi, sirds muskuļa bojājumi, ādas saslimšanas, vairogdziedzera saslimšanas, asinsrites traucējumi). Minerālu trūkuma organismā agrīnie simptomi ir šādi: ātra nogurdināmība, paaugstināta nervozitāte, krampji naktīs apakšstilbu muskuļos, apetītes trūkums, vāja imunitāte pret dažādām infekcijām, slikta brūču sadzīšana, matu izkrišana, nagu trauslums, pinnes, seksuālo funkciju traucējumi, atmiņas traucējumi. Ja Jums pazīstami šādi simptomi - “Fytomineral” palīdzēs Jums aizmirst par tiem. Nesteidzieties uz aptieku, dodiet savam organismam iespēju saņemt to, kas tam nepieciešams!

Dozēšana: Pirms lietošanas saskalot. Bērniem no 3 gadiem-12 gadiem lietot pa 2 ml dienā. Bērniem no 12 gadiem un pieaugušiem lietot pa 4 ml dienā(2 ml=15 pilieni). Diennakts devu var samaisīt uz glāzi ūdens un izdzert pēc ēšanas. Pēc 3 nedēļu uzņemšanas seko 1 nedēļas pauze. Neiesaka bērniem līdz 3 gadiem. Drīkst lietot diabētiķi.

100 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Fitominerāls - optimāls līdzeklis reģenerācijai un pareizai šūnu darbībai FYTOMINERAL
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas