Russian latvian
Beautyline.lv
Kategorijas

Dabiskie akmeņi - rokassprādzes auskari gredzeni

MASĀŽAS LIDZEKĻI

PROFESIONĀLA KOSMĒTIKA MATIEM

PROFESIONĀLĀ KOSMĒTIKA SEJAI UN ĶERMENIM

BIŽUTĒRIJA

Ezotērika/ Kārtis

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI

ATVESEĻOJOŠAS PRECES

Veselīgs uzsturs

Mājas saimniecībai

SKAISTUMS UN VESELĪBA
   Ķermeņa kopšana
   DR. FORSTER (Vācija)
   Energy Group (Čehija)
      Barību vielas
      Dabas antiseptiki
      Enerģētiskas vannas
      Koncentrāti
      Krēmi
      Universālie dabas resursi
   Henna
   Matu kopšana
   Sejas ādas kopšana
   Veselībai
   ZOBU KOPŠANA

DĀVANAS

Young Living ēteriskās eļļas un kosmētika augstas kvalitātes

Vilnas adītas zeķes

SOMAS (Itālija)

NAUDAS MAKI (ITĀLIJA)

100% Ekokosmetika

100% nturālas ēteriskās eļļas
Ražotāji
Meklēšana
 
Ievadiet vārdu priekš meklēšanas.
Izvērsta meklēšana
 Reklama
Reklama
Informācija
Par magnetoterapiju
Privātuma politika
Piegāde un atgriešana
Bonusa punki
Kontaktējaties ar mums
Jaunumi Pārvietoties

Spēlē "Padomi no zvaigznēm"
€39.00
Energy Group Gineks - preparāts ar plašu ietekmes spektru GYNEX
[gyx]
€35.51

Bonusa Punki : 29. Bonusa Punkti tiek vērtēti €0.59

Gynex - tas ir reģenerējošs preparāts ar plašu ietekmes spektru, izgatavots no augiem, atbilstoši mūsdienu sasniegumiem fitoterapijā, psihotronikā, kristālterapijā un biorezonansē.

Dabiskie preparāti no firmas ir balstīti uz precīzi sabalansētu augu un informatīvo izejvielu kompleksu, kas noteikts ar psihotronu un psihoterapeitisko metožu palīdzību.

Šie informatīvie preparāti iedarbojas uz cilvēka organismu divos līmeņos. Laikā, kad iedarbīgās vielas iedarbojas tieši uz orgāniem un visiem procesiem mūsu organismā kopumā, informatīvi nesošās līdzekļa sastāvdaļas, biorezonanses rezultātā likvidē saslimšanas iemeslus informatīvā lauka līmenī.

Gynex galvelokārt ietekmē apaugļošanas ceļu, kas iet caur centrālo asi rumpja vidusdaļā. Galvenās problēmas šī ceļa (meridiāna) nepietiekamās funkcionēšanas dēļ saistītas ar problēmām, kuras rodas mazā iegurņa rajonā.

Galvenais spēks visu augu kompleksā, kristālu enerģijā un homeopātiskajās izejvielās slēpjas tajā, ka tiek atjaunota hormonālā sistēma, kurai ir vislielākā nozīme, lai cilvēks būtu spējīgs pilnvērtīgi veikt visas dzīvības funkcijas.

Grieķu izcelsmes vards "hormao" tulkojumā nozīmē: dzīt, pamudinat, stimulēt. Hormoni ir aktīvās vielas, kuras vel arī kalpo par informācijas nesējiem cilveka organismā. Viņi atsķiras ar uzdevuma mērķi, pat tad, ja ir ļoti mazās koncentrācijas un darbojas organismā kā ķīmiskie regulētāji un biokatalizātori. Tieši hormoni ir tie, kas nosaka mūsu dvēseliskās un ķermeniskas dzīves izveidošanos un attīstību.

Endokrīnie dziedzeri ir bez kanāliem un izdala produktus talāk nevis citā orgānā, bet gan tieši asinīs, kuras tos turpina iznesāt vadoties pēc vajadzībām. Adekvātā līmenī, šis vielas asinīs, kurām piemīt augsta aktivitāte, ir tās uz kurām balstas pareiza organisma darbība. Dziedzeri tos parstrādā, bet…

Visdažādākie kaitīgie faktori kā elektromagnetiskais starojums, ķīmiskas vielas, farmaceitiskie medikamenti, piemēram, nomierinošie līdzekļi, pat lietoti mazās devās atstāj negatīvu ietekmi ne tikai uz šūnām, bet uz visu hormonālo sistēmu. Visi mūsu dziedzeri ir savstarpēji funkcionāli saistīti, tādēļ pat viena dziedzera nepilnīga darbība rada traucējumus pārējo dziedzeru darbībā.

Gynex sastāvā ietilpst svarīgas bioloģiski aktīvas, no augiem iegūtas vielas, kas regulē pareizu vairogdziedzera darbību, piemēram, jods nopūšļainās aļģes.

Pat niecīgs daudzums joda uz cilvēka organismu var atstāt lielu iespaidu.

Tas ietilpst hormona tiroksīna sastāvā, uzlabo metabolismu, tādā veidā palīdzot “sadedzināt” tauku pārpalikumu, mati, zobi un āda kļust daudz veselīgāki.

Jods regulē skābekļa utilizācijas ātrumu šūnās. Ja Jums uzreiz pēc pamošanās ir pazemināta ķermeņa temperatūra, kaut vai tikai 36,5 0Ń, tas liecina par iespējamu vairogdziedzera funkciju pasliktināšanos.

Informatīvās sastāvdaļas un efektīvās vielas no augiem, īpaši, fitohormoni, kuri pēc savas struktūras ir analoģiski cilvēku hormoniem, savienojumā ar pretiekaisuma efektu paātrina ķermeņa vispārējo reģenerāciju (atjaunošanos), tāpēc Gynex ir lietderīgs gan vīriešiem, gan sievietēm.

Akācija (Robinia pseudoacacia): tiek izmantots kā spazmalitiķis pie zarnu trakta un urīnpūšļa gludas muskulatūras spazmām, kā viegls urīndzenošs līdzeklis, pielieto gremošanas sistēmas uzlabošanai.

Maura retējs (Potentilla anserina): atvieglospazmas pie zarnu trakta, ieteicams lietot sāpīgu menustrāciju gadījumā, piemīt pretiekaisuma, urīndzenošas īpašības un savelkošas iedarbības, pielieto pie asiņosas caurejas gadījumā, satur lielu daudzumu litija.

Imperatorija astrurija (Imperatoria ostruthium): uzlabo visu gremošanas sistēmu kopumā, tiek lietots menustrāciju cikla traucējumu gadījumos, aknu un nieru, liesas un urīnizvadceļu, kā arī nervu sistēmas traucējumu gadījumos, dzemdes audzēju gadījumā, tāpat uzlabo asinsriti un samazina stresu

Roberta ģerānija (Geranium robertianum): tiek lietots vīriešu un sieviešu neauglības gadījumā, uroloģisku problēmu gadījumos, pie neirītiem, ekzemām, iekšējām asiņošanām, satur rādiju.

Galegas (Galega officinalis): samazina cukura daudzumu asinīs, labi palīdz urīnizvadceļu iekaisumu un slimību gadījumos, ja ir paaugstināta temperatūra, izsitumi, palīdz veidoties mātes pienam.

Parastais fenhelis (Foeniculum vulgare): lielisks līdzeklis, kas atvieglo klepošanu, uzpūšanos, kupē spazmas, uzlabo gremošanas sistēmu, palīdz veidoties mātes pienam un satur vielas, kuras ir līdzīgas sieviešu hormoniem.

Mellenes (Vaccinium myrtillus): īpaši efektīva cukura diabēta gadījumos, pie zarnu trakta kolikām, piemīt antibakteriāla, dezinficējoša un pretiekaisumu iedarbība.

Pūšļainās aļģes (Fucus vesiculosus): satur lielu daudzumu organiski saistīto jodu un citas minerālvielas, samazina dzemdes un krūšu dziedzeru audzēju izplatīšanās risku, izmanto pie hipotireozes un apdegumu gadījumos, tāpat piemīt pretreimatisma iedarbība.

Lakrica (Glycirrhiza glabra): efektīvs līdzeklis, kas atvieglo atklepošanos un šķidrina krēpas, izmanto kuņģa čūlas un divpadsmitpirkstu zarnas slimību gadījumos, dezoksikortikoīdo pretiekaisumu īpašību izmanto reimatisma, podagras un artrītu ārstēšanā.

Pļavas āboliņš (Trifolium pratense): izmanto sāpīgu menustrāciju, olnīcu iekaisumu, palielinātu limfmezglu, mazasinības, ekzēmu, astmas, plaušu un nieru slimību, reimatisma gadījumos, satur vielas, kas līdzīgas sieviešu hormoniem, un flavonoīdus, kuri noārda brīvos radikālus.

Ārstniecības kliņģerīte (Calendula officinalis): efektīvs lidzeklis ginekoloģisku problēmu ārstēšanā, aizkuņģa dziedzera, aknu slimību, astmas, tahikardijas un iekaisumu gadījumos (samazina baktērijas).

Baltās panātres (Lamium album): piemīt nomierinošs efekts, izmanto, ja ir neregulāras mēnešreizes un izdalījumi, pie čūlām, iekaisumiem, paplašinātu varikozu vēnu gadījumā, pie tūskām, atvieglo krēpu atdalīšanos, uzlabo vielu maiņu.

Parastie rasaskrēsliņi (Alchemilla vulgaris): tiek izmantota pie visām sieviešu problēmām, nieru un aknu, kuņģa čūlas un cukura diabēta gadījumā, pie tūskām, zarnu iekaisuma.

Īstās madaras (Galium verum): piemit pretiekaisuma un spazmalītiskās ipašības, uzlabo limfatiskas sistēmas darbību un vairogdziedzera, liesas, nieru un aknu darbību.

Dziedniecības brūnvālītes (Sanguisorba officinalis): aptur asiņošanu mutes dobumā smaganu iekaisuma gadījumā un gremošanas traktā, palīdz pie caurejām, piemīt organisma nostiprinoša iedarbība uz organismu.

Malahīts Ńu2(ŃĪ)3(ĪH)2: piemīt antibakteriālas un antimikrobu īpašības, lieto neauglības gadījuma, pie sāpīgām mēsešreizēm, virsnieru nepietiekamības gadījumā, aknu, smadzeņu, uroloģisko problēmu un reimatisma gadījumā.

Damourit KĄl2(Si3Ąl)Ī10(ĪH,S)2: lieto, ja ir traucētas aizkunģa dziedzera funkcijas, zarnu, liesas, plaušu, iekaisumu gadījumos, jo piemīt antimikrobu iedarbība un aizsargā gļotu apvalku.

Granatum Mg3ĄL2(SiĪ4)3: čehu granāts, tiek izmantots vīriešu neauglības gadījumā, pie traucējumiem limfatiskajā sistēmā, nierēs, aizkuņģa dziedzerī, samazina cukura daudzumu asinīs.

Šo kompleksu, kuru satur preparāts un, kurš ietver augu sastāvdaļas ar to informatīvo kompleksu, īpaši novērtēs sievietes, kuras cieš no ģinekoloģiskā rakstura problēmām – iekaisumiem un hormonāliem traucējumiem.

Gynex palīdz novērst pirmsmenustrāciju saspringuma un diskomforta sajūtas, lietojams, pie neregulāra menustrālā cikla, pie izdalījumiem,olnīcu iekaisumiem, pie mastopātijas.

Gynex ir efektīvs sievietēm klimakteriskaja perioda, pie ostoporozes, klimakteriskajiem karstuma viļņiem, kā arī citām klimakteriskajām problēmām.

Pateicoties pietiekošam joda daudzumam, Gynex pozitīvi ietekmē matu veselību – samazina to izkrišanu, kā arī domāts sievietēm ar nepietiekamu vairogdziedzera funkciju.

Gynex var izmantot kā papildus ārstniecisko līdzekli sklerozes gadījumā un imunitātes uzlabošanai.

Pie pazemināti kaloriju diētas ievērošanas Gynex, iedarbojoties uz centrālo nervu sistēmu, palīdz samazināt apetīti un stabilizē psihes darbību.

Reģenerācijas process un devas: 

Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt (apmēram 21 reizi). Tā rezultātā notiek informātīvo sastāvdaļu dinamizācija, un preparāts tādējādi paaugstina savu efektivitāti.

Jālieto pa 1 tējkarotei preparāta 1-3 reizes dienā pusstundu pirms vai pēc ēšanas, tieši pēc lietošanas neuzdzerot, bet visas reģenerācijas laikā paaugstinot šķidruma uzņemšanas daudzumu organisma detoksikācijas procesa uzturēšanai.

1 tejkarote dienā ir profilaktiskā, bet 3 tējkarotes – reģenerējošā deva.

Grūtniecības laikā nelietojiet nekādus reģeneratīvus preparātus bez konsultēšanās ar ārstu.

Īslaicīgas pasliktnāšanās gadījumā devu jāsamazina līdz brīdim, kad pasliktināšanās izzūd, pēc tam atkal jālieto sākotnējā deva, jo runa iet par atgriezenisku reģenerācijas procesu, kura laikā var parādīties agrāk pārciestu slimību pazīmes. Šāda parādība ir tikai pozitīva atvieglojoša reakcija!

Vienmēr pēc 3 nedēļu lietošanas uz 1 nedēļu preparātu lietot jāpārtrauc. Smagos gadījumos no sākuma ieteicams lietot mazākas devas.

Atsevišķos gadījumos reģenerācijai pietiek ar 1 kursu, t.i. 1 menēša devu, ieskaitot nedēļas pārtraukumu, bet smagos gadījumos – vairāk (no 3-7 kursiem).

30 ml

Prece tiek pievienota katalogam Sunday 20 January, 2013.
Atsauksmes

Grozs Pārvietoties
Grozs ir tukšs
Ražotajs
ENERGY GROUP
Citas preces
Paziņojums Pārvietoties
uvedomlenieInformējiet mani par jaunumiem Energy Group Gineks - preparāts ar plašu ietekmes spektru GYNEX
Pastāstīt draugam
 
Pastāstīt saviem draugiem un radiniekiem par www.beautyline.lv
Atsauksmes Pārvietoties
Uzrakstīt atsauksmesIerakstiet jūsu viedokli par preci!
Valūta


Salidzini.lv logotips Visi Internetveikali un cenas